Lydbøger » Den sørgmodige buschauffør fra Alster

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den sørgmodige buschauffør fra Alster Lydbog

4.1/5

Forfatter: Håkan Nesser

lydbog og e-bog

Introduktion

Kommissæren Gunnar Barbarotti er tilbage for sjette gang i Den sørgmodige buschauffør fra Alster, som er en lidt anderledes krimi, end hvad læseren måske er vant til fra Håkan Nessers side.

Den sørgmodige buschauffør fra Alster åbner op for en ældre sag, der tilsyneladende ikke har været svær at lukke, men pludselig fem år senere bliver sagen alligevel hevet frem i lyset igen.

Nu står det pludselig klart, at ikke alt var som det så ud alligevel. Det er nu op til Barbarotti at finde hoved og hale i, hvad der gik rigtig til sig for fem år siden, og hvor meget han skal til at begynde forfra i Den sørgmodige buschauffør fra Alster.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 49 minutter

Den sørgmodige buschauffør fra Alster: Handling

Den sørgmodige buschauffør fra Alster lydbog er sjette gang, at læseren kan følge med kommissær Gunnar Barbarotti på arbejde. Kommissær Barbarotti har det med at få placeret sig i nogle lidt utraditionelle sager, og det er tilsyneladende også, hvad han kommer til denne gang.

Tilbage i 2013 skrev buschaufføren Albin Runge en række meget detaljerede optegnelser for sit liv. Den sørgmodige buschauffør fra Alster lydbog gratis foregår altså på tværs af to år. Den ene del af historien foregår tilbage i 2013, hvor sagen havde sin begyndelse og umiddelbare afslutning. Den anden halvdel af historien foregår i 2018, hvor Barbarotti ender med at sidde med samme sag igen.

Som tidligere akademiker, har buschaufføren Albin Runge en ganske forstående holdning til livet. Det samme gælder, hvis nogen truer ham på livet. Ikke desto mindre ender det med, at det lokale politi bliver draget ind i sagen i Den sørgmodige buschauffør fra Alster lydbog.

Sagen er ikke større end, at det hurtigt bliver lukket igen. Indtil en dag i 2018 og Barbarotti tilfældigt kommer til Gotland, hvor Runge befinder sig.

Barbarotti begynder at åbne for gamle sår i Den sørgmodige buschauffør fra Alster lydbog, da det går op for ham, at der muligvis blev begået en fejl tilbage i 2013 midt i efterforskningen. Men hvad præcis der gik galt, det er svært at sige. Og netop derfor tager Barbarotti sagen frem i lyset igen for at undersøge tingene i skarpere lys i Den sørgmodige buschauffør fra Alster lydbog gratis.

Selvom læseren måske godt kender slutningen, formår Nesser at skrive en mellemhistorie, der alligevel hæfter dig til siderne fra start til slut.

Om forfatteren: Håkan Nesser

Håkan Nesser er en af Sveriges største krimiforfattere, hvilket understreges af de mange priser han har vundet for mange af sine kriminalromaner. Stort set alle hans bøger er også blevet oversat til et væld af forskellige sprog verden over.

Siden han debuterede for første gang helt tilbage i 1988 med sin første roman, har han også arbejdet noget af tiden som underviser. Det droppede han dog i 1998, hvor han besluttede sig for at beskæftige sig 100% med at være forfatter. Til dato har han skrevet to forrygende krimiserier, den ene om Kommissær Van Veeteren og den anden om Kommissær Barbarotti, hvor Den sørgmodige buschauffør fra Alster er den sjette i serien.