Lydbøger » Den store anti-inflammatoriske kostguide

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den store anti-inflammatoriske kostguide Lydbog

4/5

Forfatter: Anne Larsen, Martin Kreutzer

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du brug til råd, hvordan du kan ændre din livsstil og få større kontrol med, hvad giver din krop af næringsstoffer på daglig basis? Den store anti-inflammatoriske kostguide har nogle af de svar, som du måske går og leder efter. Det er en kostguide, der indeholder gode råd og en 28 dages kostplan fyldt med gode opskrifter.

Du kan nu få styr på din hverdag og lytte til Den store anti-inflammatoriske kostguide lydbog gratis og få information om, hvordan du kan inkorporere mere fysisk træning i din hverdag. Lær mere om din søvn, motion og dine kostvaners indflydelse på din krop.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Schou
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 34 minutter

Den store anti-inflammatoriske kostguide: Handling

Den store anti-inflammatoriske kostguide indeholder gode råd til en livsstil, der på overfladen kan virke besværlig at give sig i kast med for nogle. Specielt kan det være besværligt, hvis man ikke allerede er inde i den verden, som Den store anti-inflammatoriske kostguide beskriver.

Den store anti-inflammatoriske kostguide lydbog gør heldigvis alt dette nemmere, da der er samlet en række gode råd samt en 28 dages kostplan, der indeholder masser af gode opskrifter. Den store anti-inflammatoriske kostguide proklamerer selv, at disse opskrifter kan slukke ildebranden, der er i gang inde i din krop.

Den store anti-inflammatoriske kostguide lydbog kan derfor siges at være en uundværlig guide til de personer, som ønsker at tage tyren ved hornene og få tag omkring diverse livsstilssygdomme, som mange af os lider af den dag i dag.

Lyt til Den store anti-inflammatoriske kostguide gratis, hvis du ønsker mere overskud i hverdagen og en større evne til at kunne udføre mere fysisk træning i din hverdag. Den store anti-inflammatoriske kostguide kan til tider være hård, for den udfordrer dig på dine kostvaner, søvn, motion og lignende områder.

Du kan nu lytte til Den store anti-inflammatoriske kostguide lydbog og mærke forskellen i din krop ved hjælp af en anti-inflammatorisk kost og livsstil. Anne Larsen har med Den store anti-inflammatoriske kostguide benyttet sine erfaringer fra et liv som succesfuld madskribent, foredragsholder og udvikler af diverse koncepter. Det er blevet til det, som du kan lytte til i Den store anti-inflammatoriske kostguide lydbog eller i bogen Den store anti-inflammatoriske kostguide.

Om forfatteren: Anne Larsen & Martin Kreutzer

Det er Anne Larsen og Martin Kreutzer, der står bag Den store ant-inflammatoriske kostguide. Generelt er Anne Larsen kendt for sit arbejde, hvor hun succesfuldt har beskæftiget sig med at skrive om mad i en lang årrække. Derudover har hun arbejdet som foredragsholder og konceptudvikler.

Martin Kreutzer er kendt for sit arbejde som ernæringskonsulent. Derudover er han en af Danmarks bedste specialister inden for det felt, der kaldes for præstationsfremmende ernæring. Kreutzer har været ansat ved Institut for Human Ernæring ved Københavns Universitet i omkring 10 år. Herfra har han udviklet ekspertise, og derfor ses han også i diverse medier.