Lydbøger » Den svære kærlighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den svære kærlighed Lydbog

4.7/5

Forfatter: Christina Copty

lydbog og e-bog

Introduktion

Den svære kærlighed er den danske parterapeut og forfatter Christina Coptys første bog. Den udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof i 2016 og har siden da været med til at inspirere både kvinder og mænd i parforhold. Den svære kærlighed lydbog er skrevet til kvinder, der lever i et parforhold med en narcissistisk mand.

Bogen er til dig, der har oplevet, hvordan din mand det ene sekund forguder dig og behandler dig som en prinsesse for det næste sekund at fryse dig ude eller at behandle dig som alt andet end en prinsesse. Christina Copty guider dig i bogen til, hvordan du kan lære at tackle denne slags mænd, så du kan leve det liv, som du præcis har lyst til. Vi viser dig, hvordan du får Den svære kærlighed lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Tine Rud
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 41 minutter

Den svære kærlighed: Handling

har en kandidatgrad i arabisk kultur og sprog, men hun har brugt sin virke som terapeut til at blive endnu skarpere på destruktive forhold. Særligt har hun beskæftiget sig med det narcissistiske forhold, og Den svære kærlighed bærer da også undertitlen ”Om narcissisme og parforhold”.

Den svære kærlighed lydbog er skrevet til alle kvinder, der befinder sig i et usundt og destruktivt forhold. Bogen kommer ind på temaer som personlig udvikling, familie og forhold og psykologien bag den narcissistiske mand. Copty forklarer, hvordan du spotter en narcissist mand og giver en udførlig forklaring på, hvorfor nogle kvinder altid falder i hænderne på netop denne type mand.

Hvis du kan nikke genkendende til et parforhold, der er meget turbulent og konstant præget af drama, skyldes det måske, at du lever i et parforhold med en narcissistisk mand. I Den svære kærlighed lydbog får du tips og tricks til, hvordan du kan navigere i et sådant forhold. Copty forklarer udførligt, hvad din mand tænker, når han behandler dig dårligt og giver et indblik i de mekanismer i hans opvækst, der kan være med til at fremme denne adfærd.

Bogen er en fagbog, der henvender sig til alle kvinder, der kan genkende sig selv i ovenstående problemstillinger. Du kan få fingrene i Den svære kærlighed lydbog gratis ved at følge med her på siden. Bogen er oplæst af Tine Rud. Den er 251 sider, og som lydbog varer den 8 timer og 41 minutter. Vi ønsker du god læselyst og held og lykke med dit parforhold!

Om forfatteren: Christina Copty

Christina Copty er en dansk terapeut og forfatter og selvudnævnt læsehest og selvudviklingsjunkie. Sådan kan man læse på Coptys egen Instagram. Christina Coptys motto er ”Livet skal leves – ikke overleves”. Det er under denne devise, at Copty udfører sin gerning som psykoterapeut og parterapeut. Copty kan bookes til diverse arrangementer såsom kurser, foredrag, rådgivning og terapi.

Den svære kærlighed har undertitlen ”Om narcissisme og parforhold”. Denne undertitel beskriver meget godt bogen, der er en selvhjælpsbog for par, hvor den ene part udviser narcissistiske træk. Christin Copty har desuden endnu en bog i støbeskeen med titlen Partner, løgner, elsker, krænker, der er sat til at udkomme den 10. februar 2022. Glæd dig!