Lydbøger » Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold Lydbog

5/5

Forfatter: Christina Copty

lydbog og e-bog

Introduktion

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold, der er skrevet af Christina Copty, tager fat i, hvordan narcissisme kan tære på et parforhold. Copty tager i Den svære kærliged. Om narcissisme og parforhold lydbog fat i nogle af de svære, men desværre, mest almindelige problemer, der findes i et parforhold. Det er ifølge Copty nødvendigt, at man tager hånd om dette for at sikre, at man får et godt parforhold.

Lyt til Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold lydbog gratis og hør om de erfaringer, som Christina Copty har opsamlet gennem et langt arbejdsliv som psykoterapeut. Copty giver gode råd til, hvordan man selv kan arbejde for at få et bedre parforhold, selvom man er to vidt forskellige mennesker. Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold er en information bog, der indeholder værdifuld information.

Informationer:

Oplæser: Tine Rud
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 8 timer og 41 minutter

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold: Handling

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold er et værk, der er skrevet af Christina Copty. Lyt til Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold lydbog gratis og hør Copty tage fat i forhold, der er præget af både op- og nedture. Faktisk stiller Copty i løbet af bogen spørgsmålet, om du føler, at mållinjen for lykke konstant bliver flyttet, eller om du føler, at din partner tænker mere på sig selv end på dig?

Lyt til Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold lydbog og hør om nogle af de mest almindelige, men alligevel meget svære, situationer, som mange mennesker i et parforhold kommer ud for. Den svære kærlighed. Om narcissisme og parhold bygger på de erfaringer, som Christina Copty har oparbejdet efter et langt arbejdsliv som psykoterapeut. Lyt til Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold lydbog og lad Copty tage dig i hånden og guide dig på vej mod bedre parforhold.

Copty beskriver i Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold, at det kan være både svært og forvirrende at være i et forhold, hvor to mennesker opfatter det markant forskelligt fra hinanden. Det kan ifølge Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold føre til, at man bliver forvirret, og det går hårdt ud over parforholdet.

Giv dig i kast med Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold og lær at forstå din partner bedre. Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold lydbog giver dig også værktøj til at finde ud af, om du er i parforhold med en narcissist og dernæst til at håndtere vedkommende.

Om forfatteren: Christina Copty

Christina Copty, der står bag Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold, er uddannet psykoterapeut og har desuden en kandidatgrad i arabiske sprog og kultur. Inden for sit virke som psykoterapeut har hun specialiseret sig inden for destruktive forhold, og på baggrund af dette arbejde udkom Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold i 2016.

Udover sit forfatterskab har Copty også udviklet diverse online kurser. Her beskriver forfatteren selv, at det er muligt at tilegne viden om terapeutiske selvhjælpsopgaver, som kan støtte dig i hverdagen. Kurserne er med til at give dig en større forståelse af dig selv og dine følelser.