Lydbøger » Den tabte sejr

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den tabte sejr Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

For ottende gang er Jan Guillou klar med en hæsblæsende roman om Carl Hamilton, og det farlige arbejde han gang på gang skal forsøge at navigere i Sverige. Den tabte sejr er en noget anderledes historie om Hamilton, fordi den denne gang handler om en fiasko, som Hamilton bliver nødt til at erkende for at kunne arbejde videre fra den.

Den tabte sejr er historien om, hvordan en fejltagelse ikke skal blive til flere, og hvordan Sveriges egne love pludselig bliver skubbet til siden fra højere magter i udlandet. Alt imens Hamilton blot kan forsøge at følge med og gøre sit arbejde så godt som muligt under disse forandrede forhold.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 22 timer og 36 minutter

Den tabte sejr: Handling

Den tabte sejr lydbog tager læseren med tilbage til Carl Hamilton, og et tilbageblik på Operation Dragon Fire. Den operation, der havde til formål at forhindre en enorm atomsprængladning fra at blive smuglet ud af det ellers meget tætlukkede Rusland, viste sig at være et kæmpe vildspor. Ikke nok med at Carl blev groft snydt, så havde hans kollegaer hos det svenske politi haft mere end travlt med at slå smuglerne ned, og holde dem hen til ingen verdens nytte i Den tabte sejr lydbog gratis. 

Mens hele ordensmagten var beskæftiget et sted, viste det sig, at kriminelle våbenhandlere havde gang i andre sager, der skulle vise sig at være endnu mere omfangsrige end først antaget. Og de aktioner lykkedes, fordi politiet var beskæftiget andetsteds i Den tabte sejr lydbog gratis. Men det er først langt senere, at dette bliver opdaget ved et tilfælde. 

Fejltagelsen bliver opdaget, da en kompetent retsmediciner nægter at acceptere døden for en ellers sund og rask langturschauffør. I samarbejde med en særdeles stædig kriminalinspektør begynder de to at grave i sagerne, og den ganske traditionelle politiefterforskning udvikler sig dag for dag til noget langt mere omfangsrigt i Den tabte sejr lydbog.

Men en dag må de stå til ansigt med ordensmagter udenfor Sveriges grænser, hvor Pentagon pludselig træder ind i sagen og begynder at træffe de afgørende beslutninger. Det gør det ikke just nemmere for Carl, der fortsat kæmper for at nedkæmpe udbredelsen af atomkraft i de små libyske ørkenstater i Den tabte sejr lydbog.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Guillou er ikke bange for at tage fat på emner fra virkeligheden og bruge dem i sine romaner. Det gør han med Den tabte sejr, når emnet drejer sig til atomkraft, der konstant er et ømtåleligt emne på verdensplan.

Serien om Carl Hamilton strækker sig over hele 10 bøger, og Den tabte sejr er den ottende i rækken. Hvis du vil starte med begyndelse og lære Carl Hamilton at kende fra starten, skal du tage fat i Coq Rouge, inden du kan læse dig frem til afslutningen i En borger hævet over enhver mistanke.

Hver bog har det med at fange din opmærksomhed fra side et, og gør det noget nær umuligt at lægge den fra sig.