Lydbøger » Den tredje tvilling

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den tredje tvilling Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Den tredje tvilling er skrevet af forfatteren fra Wales Ken Follett. Ken Follett er en forfatter, som har formået at sælge et trecifret millionbeløb af sine bøger. Dette skyldes at han kan fange læseren fra start til slut.

I Den tredje tvilling lydbog hører man om den unge mand Steve, som anholdes for voldtægt. Han nægter sig skyldig, men han har intet bevis. Desuden udvælger offeret ham, og Steves DNA-profil er et match med forbryderens. Forskeren Jeannie er den eneste som tror på Steves udsagn. Forskeren specialiserer sig inden for genetik, specifikt om fraskilte og bortadopterede tvillinger.

Man finder også ud af, at Steve har en anden tvilling, men han er allerede i fængsel, da han afsoner en anden straf.

Men hvem kunne det så være? Find ud af det, ved at lytte til Den tredje tvilling lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Lars Attermann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 3 minutter

Den tredje tvilling: Handling

Bogen Den tredje tvilling er skrevet af forfatter fra Wales Ken Follett. I sit succesfulde forfatterskab har han modtaget flere nomineringer samt priser, eksempelvis prisen Edgar Allan Poe Award i 1979. Han har formået at sælge mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger. Og dette er der en grund til. Hans måde at skrive på er særdeles fangende og underholdende. Lyt til Den tredje tvilling lydbog, og få selv oplevelsen, som mere end 100 millioner andre læsere har haft.

Den tredje tvilling følger den unge mand der hedder Steve. Steve anholdes for voldtægt, men han nægter sig skyldig. Uheldigvis for Steve, så har han ikke noget grundlæg. Desuden husker offeret hans udseende, og Steves DNA-profil passer perfekt med gerningsmanden. Men en anden kvinde skulle vise sig for, at bevise Steve uskyldig i sagen. Lyt til Den tredje tvilling lydbog gratis, og find ud af hvordan dette lykkedes for hende.

I Den tredje tvilling lydbog introduceres man til den unge kvindelige forsker Jeannie. Forskeren Jeannie er den eneste, som tror på Steves udtalelse. Hun undersøger tvillinger, der bliver splittet og bortadopteret direkte efter deres fødsel. Til alles overraskelse viser det sig, at Steve er en tvilling. Men det kunne fysisk ikke lade sig gøre, at det var Steves tvilling, der havde voldtaget det kvindelige offer.

I Den tredje tvilling finder man nemlig ud af, at Steves tvilling afsoner sin egen straf for et tidligere voldtægt, mens denne hændelse havde foregået. Men hvem var så gerningsmanden? Og finder Jeannie ham mon? Find ud af det ved at lytte til Den tredje tvilling lydbog gratis.

Om forfatteren: Ken Follett

Kenneth Martin Follett, også kendt som Ken Follett, er født i 1949 og han er en forfatter fra Wales. Specifikt er forfatteren kendt for at skrive romaner i thriller samt historie genren. Den britiske forfatter er endda på en top 100 liste over de bedst sælgende britiske forfattere gennem flere generationers løb. Dette skyldes at han har solgt over et trecifret millionbeløb af eksemplarer af alle sine bøger.

Forfatterens begejstring for litteratur startede i en tidlig alder. Familien tilhørte en specifik kristen kirke, som forbød de små at se fjernsyn. Derfor udviklede han sin interesse for litteratur. Han blev i 1967 optaget på et universitet i London. Her studerede han filosofi.

I sit lange samt succesfulde forfatterskab har han også modtaget flere nomineringer samt priser. Han har eksempelvis modtaget prisen Edgar Allan Poe Award i 1979.