Lydbøger » Den trofaste læser

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den trofaste læser Lydbog

3.9/5

Forfatter: Max Seeck

lydbog og e-bog

Introduktion

Helsinkis politi bliver tilkaldt da et mystisk dødsfald bliver opdaget. Konen til krimiforfatteren, Roger Koponens, findes dræbt på bizar vis.

Hun sidder alene ved spisebordet, iklædt en sort aftenkjole og hendes ansigt er stivnet med et hårrejsende smil. I Den trofaste læser lydbog, følger man en ung efterforsker fra Helsinkis politi, Jessica Niemi, som bliver sat på sagen. Første teori går på at det er værket af en forstyrret person, men det er mere grusomt end dét.

Det bliver klart at dette mord er det første i en række rituelle mord, som alle følger handlingen i Roger Koponens krimitrilogi. Så efterforskningen tager pludselig fart. Man kan lytte til Den trofaste læser lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 6 minutter

Den trofaste læser: Handling

Jessica Neimi og hendes team arbejder hårdt for at sikre at flere dødsfald finder sted, men det virker som om at gerningsmanden altid provokerer, og er et skridt foran efterforskningen.

Mens politiet gør alt hvad de kan for at løse sagen, er det nærmest som om at gerningsmanden ånder dem i nakken, og det er netop den følelse at man som læser også sidder tilbage med. Den trofaste læser er hæsblæsende og har et højt tempo, og den spiller et puds med en. I Den trofaste læser lydbog gratis, kan man høre hvordan motivet for mordene er ikke til at finde, så politiet står på bar bund, og de har ikke nogen de kan rette en specifik mistanke mod.

Udover manglende motiv, så kan de heller ikke finde nogen beviser, så de famler i blinde, hvilket lægger et ekstra stort pres på efterforskningen.

Tiden og angsten for hvornår det næste offer findes lægger enormt pres på efterforskningen, og de alle parter bliver frustrerede over den mangelfulde efterforskning. Pludselig går det op for teamet at alle ofrene ligner Jessica Neimi, hvilket sætter en ny skræk i livet på dem. Hvad hvis disse mord er personlige, og hun er den næste?

Som læser af Den trofaste læser finder man ud af at Jessica holder inde med en hemmelighed og en fortid som ingen af hendes kolleger kender til, så hele hendes fortid udfoldes i takt med at bogen skrider frem, og i næste bind er der plads til endnu mere udfoldelse af Jessicas mystiske fortid. Man kan høre Den trofaste læser lydbog, hvor man kan få løftet sløret for resten af bogen.

Om forfatteren: Max Seeck

Forfatteren af Den trofaste læser er finske Max Seeck. Inden han sprang ud som forfatter arbejdede han inden for salg og marketing, hvor der dog var forfatterdrømme på siden.

Max har altid haft en kærlighed for litteraturen, og skrev i mange år inden han udgav sin allerførste bog. I 2016 debuterede han med bogen Hammurabin Enkelit, som var første bind af spændingstrilogien. Derefter udgav han flere bøger, og her opnåede Den trofaste læser international success, og er blevet udgivet i 40 lande.

Han skriver på finsk, men bøgerne oversættes til mange forskellige sprog. Han bliver beskrevet som nordens nye krimistjerne, og er også en af Finlands mest succesfulde krimiforfattere.