Lydbøger » Den uendelige historie

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den uendelige historie Lydbog

4.7/5

Forfatter: Michael Ende

lydbog og e-bog

Introduktion

Den uendelige historie er Michael Endes elskede og kendte historie om drengene Atréju og Bastian. Landet Fantásien står over for sin undergang, for Den Barnlige Kejserinde er blevet ramt af en underlig og farlig sygdom. Hvis sygdommen slår Kejserinden ihjel, ser det også sort ud for Fantásien. Atréju og Bastian må derfor ud på deres livs rejse, hvor de ikke blot bliver klogere på eventyrlandet Fantásien men også på dem selv som mennesker.

Den uendelige historie lydbog er til børn og barnlige sjæle og alle med et hang til eventyr, magi og episk fortællekunst. Lyt til Den uendelige historie lydbog gratis, hvis du er vild med eventyr og en historie af episke dimensioner.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell, Henrik Zangenberg
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 14 timer og 1 minut

Den uendelige historie: Handling

Da 11-årige Bastians mor dør, finder hans trøst i litteraturen. Ikke nok med, at hans far har trukket sig ind i sig selv efter moderens død, Bastian bliver også mobbet i skolen. En dag søger han ly for sine mobbere i et gammelt antikvariat. Her ser han den magiske bog med titlen Den uendelige historie. Bastian vælger at stjæle bogen, og han indfinder sig på skolens loft, hvor han kan sidde uforstyrret og læse denne magiske beretning om landet Fantásien

I Den uendelige historie lydbog bliver Bastian draget ind i en fantasiverden uden sidestykke. Under læsningen af Den uendelige historie går det nemlig op for Bastian, at bogen mærkeligt nok er bevidst om, at Bastian findes, og pludselig står Bastian side om side med Atréju og lykkedragen Fuchur. Sammen kæmper de tre en brav kamp mod tiden, for Den Barnlige Kejserinde er blevet ramt af en sygdom, der truer med at tilintetgøre både Kejserinden selv og hele eventyrlandet Fantásien.

Den uendelige historie lydbog er for dig, der gerne vil udfordre din fantasi. En af hovedpointerne i bogen er nemlig vigtigheden af at have en god fantasi. Det er netop manglen på fantasi – Intetheden – der truer med at styrte eventyrlandet Fantásien i grus. Hvis Bastians far og mobberne mangler fantasi, har Bastian rigeligt af den. I Den uendelige historie pointerer forfatteren Michael Ende vigtigheden af at bibeholde en sund balance mellem fantasi og virkelighed.

Hvis episke eventyr og klassiske eventyrromaner er noget for dig, vil jeg anbefale dig at lytte til Den uendelige historie lydbog gratis her. Mødet med Bastian, Atréju og lykkedragen Fuchur vil med garanti stimulere din fantasi og give dig en inspirerende læseoplevelse med i bagagen.

Om forfatteren: Michael Ende

Michael Andreas Helmuth Ende (f. 1929, d. 1995) var en tysk forfatter, der er bedst kendt for sine børnebøger og fantasy-romaner. Udover Den uendelige historie er Michael ende især kendt for den spændende og ikoniske historie om Momo og tidstyvene. Michael Ende karakteriseres i dag som en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige forfattere i Tyskland, men hans værk er også velkendt og elsket uden for Tysklands grænser. Endes succes skyldes i stor grad hans evne til at skrive spændende og vedkommende børnelitteratur, der tager læseren med til nye, spændende, magiske og fantasifulde universer.

Både Den uendelige historie og Momo og tidstyvene er blevet filmatiseret, hvilket har bidraget yderligere til Endes popularitet.