Lydbøger » Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den utrolige historie om den kæmpestore pære Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jakob Martin Strid

lydbog og e-bog

Introduktion

Jakob Martin Strid har en evne til at skrive underlige historier, der alligevel har lige præcis det indhold, som man ikke vidste, at man havde brug for. Det gør sig for eksempel gældende med Den utrolige historie om den kæmpestore pære. Det er en historie om byen Solby, som altid har glade indbyggere, fordi de altid får så meget sollys. Eller det gjorde de i hvert fald, inden den altid sure viceborgmester besluttede, at byen skulle have et kæmpe nyt højhus.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære er også historien om venskaber, og hvor meget man er villig til at hjælpe hinanden på godt og ondt.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 45 minutter

Den utrolige historie om den kæmpestore pære: Handling

I Den utrolige historie om den kæmpestore pære lydbog møder læseren vennerne Mitcho og Sebastian. De bor i et hus på toppen af en af bakkerne i Solby, hvor de får tiden til at gå med at fiske i havnen i Solby. En dag fanger de noget meget vigtigt i Den utrolige historie om den kæmpestore pære. De to venner har fanget en flaskepost, som har et brev fra deres elskede borgmester JB. Kan det virkelig være sandt, at deres gode ven JB har sendt en flaskepost afsted?

Den utrolige historie om den kæmpestore pære lydbog tager straks fart, så snart Mitcho og Sebastian viser brevet til viceborgmesteren. Eller det ville den have gjort, hvis ikke den sure viceborgmester havde så travlt med at bygge sit nye højhus og dække for solen til Solby.

I stedet må Mitcho og Sebastian bare gå hjem og plante det mærkelig frø, som fulgte med i flaskeposten i Den utrolige historie om den kæmpestore pære lydbog gratis. Den næste morgen bliver de begge meget overrasket over at se en kæmpe pære i deres have. Pæren kommer til at skabe mange problemer for Mitcho og Sebastian, og det ender med, at de må udhule pæren og bygge den om til deres nye hus, fordi pæren næsten væltede det andet hus i Den utrolige historie om den kæmpestore pære lydbog.

Historien om Mitcho og Sebastian, der leder efter deres gode ven JB, tager dem på mange eventyr i deres kæmpestore pære. De møder både forfærdelige pirater og glubske søuhyrer på deres rejse for at finde JB i Den utrolige historie om den kæmpestore pære lydbog gratis.

Om forfatteren: Jakob Martin Strid

Jakob Martin Strid har skrevet mange bøger til børn, som børnene elsker. Det samme gør sig gældende for historien i Den utrolige historie om den kæmpestore pære. Historien om pæren er til børn (og voksne) alle aldre, og den har humoren med på hver en side.

Foruden historien om den store pære er Strid måske også mest kendt for sine historier om Mimbo Jimbo og alle sine venner. Her findes der mange forskellige titler, som både er i papudgaver til de helt mindste børn, og almindelige bøger til de lidt større børn, der gerne vil have en bog læst højt.

Du kan næsten ikke vælge forkert med en underholdende bog fra Jakob Martin Strid og de flotte tegninger, der altid følger med.