Lydbøger » Dengang det var sjovt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dengang det var sjovt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jane Aamund

lydbog og e-bog

Introduktion

Jane Aamund kan et eller andet med at fortælle en god historie, hvilket hun har bevist gang på gang i alle de romaner, hun har skrevet i løbet af årene. Dengang det var sjovt er Aamunds egen erindringsbog, der viser glimt af hendes personlige liv, og hvordan livet som forfatter har været. 

Dengang det var sjovt er en slags tidsmaskine for Aamund, når hun skruer tiden tilbage og ser tilbage på et liv, der har budt på lidt af hvert. Hver en historie bliver genfortalt med Aamunds skarpe personlighed, og læseren kan ikke lade være med at blive imponeret af hendes begivenhedsrige liv.

Informationer:

Oplæser: Judith Rothenborg
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 43 minutter

Dengang det var sjovt: Handling

Dengang det var sjovt lydbog er Jane Aamunds personlige erindringsbog, der ser tilbage på et ganske begivenhedsrigt liv. Som den historiemagnet hun er, bevidner Aamunds eget liv om en historie, der er værd at fortælle om. Med Dengang det var sjovt lydbog gratis begynder Aamund at skrue tiden tilbage for at se nærmere på det liv, der er beriget med oplevelser og personer, som alle har gjort hendes mange år det meget bedre.

Det er historier om livet som skribent, men allermest er det historien om en person, der har haft en alvorlig og stor appetit på livet. Aamund har levet i en verden og haft et liv, der har være alt lige fra kulørt og festligt til broget og besværligt. Når du læser Dengang det var sjovt lydbog, kommer det ikke som nogen overraskelse, hvor Aamund har fundet inspiration til mange af hendes romaner. For Aamunds eget liv er en hel roman værd. Hvem skulle for eksempel havde forestille sig, at hun formåede at underholde tæt på 100 mand i det høje erhvervsliv på en forholdsvis alkoholiseret tur til Skotland? Eller at Aamund aldrig rigtig har været god til at betale sine parkeringsbøder, hvilket resulterede i, at hun måtte stikke af fra politiet på et tidspunkt i sit liv, inden hun endte med at blive anholdt for samme. Dengang det var sjovt lydbog gratis løfter sløret for en helt anden Aamund, end den der bliver fremstillet i medierne udadtil.

Med Dengang det var sjovt lydbog kan læseren få fornøjelsen af at læse om det farverige liv, som Aamund har gjort til sit helt eget, som hun fortæller om på sin helt egen måde med sin helt egen tilgang til livet.

Om forfatteren: Jane Aamund

Det er ingen hemmelighed, at Jane Aamund er en dygtig historiefortæller, hvilket hun også understreger i sin egen biografi, Dengang det var sjovt. I løbet af bogen fortæller hun også om mange af de store personligheder, som hun har haft fornøjelsen af at kende i sit liv. Du kan derfor se frem til fortællinger om store danskere som Lise Nørgaard og Dirch Passer, strøet ind mellem de usandsynlige eventyr, som Aamunds liv også har budt på.

Dengang det var sjovt fortæller om en helt anden tid i Danmark, hvor det for alvor var andre ting, der sørgede for at sætte et smil på læben hos folk. Men det er smil, som Aamund ikke har glemt, og nu har foreviget i sine erindringer.