Lydbøger » Der er antal på alt

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Der er antal på alt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Høgh

lydbog og e-bog

Introduktion

Selvbiografien Der er antal på alt følger Lars Høghs liv som målmand for OB i næsten fire årtier. Han fortæller om de gode samt dårlige tider for klubben, og hvordan fodbold har udviklet sig i Danmark siden 1970’erne og frem til i dag.

Indtil 2018 havde han været målmand samt målmandstræner, men dette stoppede brat da han fik konstateret kræft. Der er dog en ting han fortæller i dette varme værk, som de fleste også kan få gavn af, og som han lærte fra fodbold. Det er nemlig at man aldrig bør miste troen, fordi så har man allerede tabt.

Informationer:

Oplæser: Thomas Leth-Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 57 minutter

Der er antal på alt: Handling

Den danske sportsstjerne Lars Høgh har med romanen Der er antal på alt skabt en selvbiografi, der giver læseren et helt unikt samt meget personligt indblik ind i hans liv. Man kan lytte til Der er antal på alt lydbog, hvor man får et portræt af en DM-vinder, og en målmand som har skabt historie for både OB men også generelt for dansk fodbold. Lyt til Der er antal på alt lydbog gratis.

Ved at læse Der er antal på alt får man et indblik i livet på en målmand, der har været på det danske A-landshold, der også har vundet fem Det gyldne bur i superligaen, men også hvordan hans liv samt karriere var før han fik konstateret kræft i 2018.

I Der er antal på alt lydbog hører man derfor en ærlig samt varm fortælling om en meget optimistisk og direkte person. Selv om han fik konstateret kræft og undergik mange hårde behandlinger, så forholdte han sig optimistisk. I værket fortæller han eksempelvis, at man aldrig bør tabe fokus, men man bør bevare troen samt håbet i de svære tider man går igennem.

Han havde nemlig en professionel karriere inden for sportens verden, som hans alvorlige sygdom nu havde sat en stopper for. Men dette betød ikke, at han opgav troen. Fordi allerede ved at miste troen, så har man tabt.

Værket starter allerede i 1970’erne, hvor han påbegyndte sin karriere som fodboldspiller i den fynske boldklub, til hvor han blev topspiller men stadig tjente omkring 1000 kroner om måneden. Målmanden fortæller om de gode og dårlige tider i fodboldklubben, som han startede i og samtidigt også sluttede i. Både triumferne men også fyringerne af trænere.

Om forfatteren: Lars Høgh

Lars Høgh var født i slutningen af 1950’erne, og han var en dansk målmand i fodbold samt en målmandstræner. Målmanden havde spillet flere end 800 førsteholdskampe for holdet Odense Boldklub. Sammen med sit hold blev de desuden også udnævnt til at være Danmarksmestre i flere sæsoner i 1970’erne og 1980’erne. I 2018 fik han konstateret kræft, og i december 2021 døde han.

Ud over at være en større dansk legende inden for fodboldens verden, har han udgivet selvbiografien Der er antal på alt, og man kan i dag lytte til Der er antal på alt lydbog. Hvis man derfor gerne vil høre mere om denne legendes karriere samt personlige liv, så kan man lytte til Der er antal på alt lydbog gratis.