Lydbøger » Der var engang en familie

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Der var engang en familie Lydbog

3.7/5

Forfatter: Morten Sabroe

lydbog og e-bog

Introduktion

Findes der nogen større kærlighedserklæring til livet end at snakke om døden? Måske, men det er nu engang lidt det, som Morten Sabroe har bedrevet med Der var engang en familie. Det er om noget andet en kærlighedserklæring til livet, men faktisk handler den også meget om døden. For man kan ikke tale om det ene uden også at tale om det andet. 

Der findes næsten ikke noget, som Morten Sabroe frygter mere end døden. Det skulle da være at ende som sin far og sin storebror, der endte på groteske plejehjem uden nogen indvendinger.  Der var engang en familie lydbog er Morten Sabroes tilbageblik på et liv i turbulens med og uden sin bror, indtil deres veje måtte skilles med et stort punktum.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 10 minutter

Der var engang en familie: Handling

Der var engang en familie lydbog omfavner mange sider af livet. På en gang er det et hjertevarmt favntag med døden, men samtidig er det også en kæmpe stor kærlighedserklæring til livet. For Morten Sabroe findes der ikke noget mere urimeligt end det faktum, at han en dag skal dø. 

Han har tænkt sig at hage sig fast så neglene flækker, og vil holde fast på livet så lang tid som overhovedet muligt. Men samtidig er Der var engang en familie lydbog gratis også en historie om at slutte fred med det uundgåelige. Hvilket er svært, for Morten Sabroe har været vidne til sin brors sidste dage på det plejehjem, der blev hans sidste station. 

Der var engang en familie lydbog er en historie om at frygte den ukendte sygdom, som i sidste ende kan sende dig på et plejehjem, hvor du i værste tilfælde vil ende som en udkogt grøntsag. Det er også en historie og en kærlighed mellem to brødre, der kun ville det bedste for hinanden, men alligevel gled fra hinanden. Der var engang en familie lydbog gratis er et tilbageblik på et liv, hvor Morten Sabroe var en del af en lykkelig familie. 

En familie, hvor døden alligevel sneg sig ind på dem alle sammen. Før Mortens bror endte på plejehjem, måtte de sammen tage afsked med deres forældre, hvor faderen også endte sine dage på plejehjemmet. I sidste ende er det nok mest mellemstationerne, som plejehjemmet, der skræmmer Morten Sabroe mest. Hvilket er forståeligt, med den historie han skildrer i Der var engang en familie.

Om forfatteren: Morten Sabroe

Morten Sabroe er kendt for at skrive om emner, som langt de fleste ikke turde skrive om. Tidligere har han skrevet Kærlighedskrigeren, som tager fat på kulturelle emner, der måske ligger lidt langt fra Danmark. Sabroe har skrevet en lang række romaner, som alle tager hul på emner, der for nogle vil være en smule tabubelagte. 

Men derfor er de så meget vigtigere at få skrevet ned. Der var engang en familie er en af hans første bøger, hvor han skriver om personlige erfaringer fra et langt liv, som han endnu ikke er klar til at sige farvel til. Men det er også en håndsrækning til sin afdøde bror og den ønskede afslutning, de ikke fik.