Lydbøger » Derfor flipper du ud

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Derfor flipper du ud Lydbog

4.1/5

Forfatter: Louise Leth

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor tit har du ikke følt et behov for at reagere meget mere, end du anser for at være godt? Det sker for alle fra tid til anden og med Derfor flipper du ud, får du en indsigt i, hvorfor du ender med at reagere så kraftigt i enkelte tilfælde.

Derfor flipper du ud er en terapeutisk håndbog, der skal hjælpe dig til at forstå dine følelser bedre og vejlede dig til en hverdag, hvor du også bedre kan håndtere dem. Det er bogen til dig, der ofte har tendens til at hænge fast i de stærke følelser uden, at du har den rette forståelse for, hvorfor du føler, som du føler.

Informationer:

Oplæser: Louise Leth
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 28 minutter

Derfor flipper du ud: Handling

Derfor flipper du ud lydbog er bogen til alle, der kan have brug for lidt ekstra støtte, når følelserne er i overflod, og det kan være svært at håndtere dem. Følelser er stærke for alle, og det er meget forskelligt for, hvordan vi alle vælger at håndtere dem. De kan udløses af mange forskellige årsager i hverdagen, der ganske langsomt kulminerer i et brag af store følelser, som du har svært ved at kontrollere.

Med Derfor flipper du ud lydbog gratis kan du få en bedre indsigt i dine følelser, og hvordan du skal kunne håndtere dem på lang sigt. For selv efter at have læst bogen en enkelt gang, vil der være behov for at arbejde med dit følelsesmæssige helbred. Det vil med stor sandsynlighed ikke være sidste gang, at din partner ignorerer dig i kort eller længere tid, og du ender med at føle dig alt for overset.

Du vil med garanti også opleve, at stressniveauet på dit arbejde går op og ned, og følelsen af utilstrækkelighed forsvinder ikke bare på en dag. Derfor flipper du ud lydbog hjælper dig med at håndtere de morgener, hvor dine børn bliver ved med at brokke sig, til trods for dit hårde arbejde med at sørge for en rolig og god start på dagen for dem.

Med Derfor flipper du ud lydbog gratis bliver du klogere på de følelser, som mange andre betragter som skamfulde, og du får den nødvendige hjælp til at ændre på de dårlige vaner i din hverdag. Derfor flipper du ud lydbog er bogen til dig, der gerne vil stå ved dine følelser, og ikke bare blive ved med at please alle andre.

Om forfatteren: Louise Leth

Louise Leth, der står bag Derfor flipper du ud, har i lang tid arbejdet som psykoterapeut samt parterapeut i København. Hun har gjort det til en del af sit speciale at hjælpe sine klienter med at bryde de mange forskellige negative reaktionsmønstre, som vi alle kan blive ofre for.

Derfor flipper du ud tager fat på de mange følelser, som vi ofte kan have tendens at skamme os over. Men formålet med bogen er netop også, at vi ikke skal skamme os over vores følelser, selv når det gælder de negative. Bogen er en håndbog med råd og vejledning til, hvordan du kan gøre op med negative mønstre i dit liv.