Lydbøger » Anmeldelse af Derfor sover vi af Matthew Walker

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Derfor sover vi Lydbog

4.1/5

Forfatter: Matthew Walker

lydbog og e-bog

Introduktion

Derfor sover vi er en inspirerende bog, der understreger hvor vigtig søvn er for vores folkesundhed.

Indtil for nylig har vi ikke helt vidst, hvad søvnen i virkeligheden betyder for os. Alt vi har vidst er, at den er livsnødvendig for vores velbefindende.

Med Derfor sover vi lydbog, er det dog slut med de uafklarede spørgsmål. Gennem forfatterens mangeårige forskning, får vi i lydbogen præsenteret banebrydende ny viden om vores søvn og drømmes betydning.

Efter du har lyttet til Derfor sover vi lydbog gratis, vil du med garanti ikke gå på kompromis med dine 8 timers søvn igen.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 15 timer og 57 minutter

Derfor sover vi: Handling

I Derfor sover vi lydbog, får vi præsenteret unik viden om søvn.

Faktisk har søvn vist sig at have så positive effekter, at Matthew Walker i sin bog skriver, at det bedste ville være, hvis du faldt i søvn i stedet for at læse hans bog.

Derfor sover vi lydbogen er bygget op i fire dele. Bogen giver dig frihed til at dykke ned i kapitlerne i uvilkårlig rækkefølge. Jeg vil dog anbefale dig at læse bogen i kronologisk rækkefølge, hvis du vil have den fulde forståelse for søvn.

I første del forklarer Matthew Walker, hvad søvn egentlig er. Vi lærer om, hvad der sker med kroppen og hjernen, når vi sover.

I anden del får vi præsenteret alle fakta om, hvorfor søvn er så livsvigtig. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at søvn kunne have så mange gavnlige effekter.

Ikke nok med, at søvn forbedrer indlæring og forbrænding, så er den også med til at beskytte mod livstruende sygdomme som cancer, diabetes og demens. Derudover vil den korrekte mængde af søvn også gøre dig gladere og mindske angst.

Alle observationerne er understøttet af forskning og det er derfor svært ikke at tage disse nye fakta til sig, når man læser bogen.

I tredje del dykker Matthew Walker ned i, hvad drømme er for en størrelse.

I fjerde og sidste del løfter bogen sig dog til et højere niveau. Matthew Walker præsenterer i denne del af bogen alle de samfundsproblemer, der er forbundet med den indstilling, vi har fået til søvn.

Hvis du vælger at lytte til Derfor sover vi lydbog gratis, kan du forvente at få en stor lyst til at ændre min indstilling til søvn. I jagten på effektivitet og produktivitet, bliver søvnen nemt glemt. Af denne grund er Derfor sover vi lydbogen meget relevant.

Om forfatteren: Matthew Walker

Matthew Walker er forfatteren bag Derfor sover vi.

Han forsker inden for neurovidenskab og det er her han har fundet den viden, han præsenterer i Derfor sover vi lydbog.

Derfor sover vi er Matthew Walkers første bog.