Lydbøger » Det bedste til mig og mine venner

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det bedste til mig og mine venner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jakob Melander

lydbog og e-bog

Introduktion

Jakob Melander er klar med endnu en hæsblæsende og medrivende krimi om den bedste efterforsker i Københavns politi, Lars Winkler. I Det bedste til mig og mine venner er det Winklers julefred, der bliver forstyrret, da et lig bliver fundet på makaber vis i det ellers idylliske Tivoli midt i København.

Som Winkler begynder at dykke ned i efterforskningen i Det bedste til mig og mine venner, bliver det mere og mere tydeligt, at dette ikke er en enkeltstående sag. Winkler begynder stille og roligt at kunne trække tråde til andre sager, der tager ham helt tilbage til 1970’erne og videre til Christiania.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 45 minutter

Det bedste til mig og mine venner: Handling

Det bedste til mig og mine venner lydbog tager læseren med til et København, der ligger under et smuk lag af sne. Men under det hvide lag af uskyld, gemmer der sig dunkle hemmeligheder, som pludselig kommer frem i lyset en nat. Der er kun fem dage til juleaften, men julefreden bliver brat forstyrret, da politiet finder et lig i Tivoli. Under Ballongyngen i en af gondolerne hænger der et lig, og pludselig forsvinder idyllen ved den ellers indbydende have i det centrale København i Det bedste til mig og mine venner lydbog gratis.

Det bliver op til Lars Winkler at forsøge at finde hoved og hale i denne mystiske sag, mens dagene til jul forsvinder mellem fingrene på ham. Det bedste til mig og mine venner lydbog uddyber fortællingen med Winklers evige kamp om at navigere i en endeløs labyrint af fortrængte minder og evigt forskellige interesser. Alt sammen mens han skal forsøge at være far, når politiarbejdet bliver lagt på hylden efter en lang arbejdsdag.

Men som efterforskningen skrider frem i Det bedste til mig og mine venner lydbog gratis, går det op for Winkler, at drabet i Ballongyngen ikke nødvendigvis er et enkeltstående tilfælde. Og ganske rigtig opdages der pludselig flere lig i samme stil som det første. Winkler begynder pludselig at danne en sammenhæng mellem de nuværende sager, og en sag fra en Gasolin-koncert, der foregik i Tivoli tilbage i 1970’erne, og en sag fra et kollektiv på Østerbro og ikke mindst endnu en lige så makaber sag, der fandt sted på Christiania tilbage i 2007 i Det bedste til mig og mine venner lydbog.

Om forfatteren: Jakob Melander

Jakob Melander har med Det bedste til mig og mine venner formået at skrive endnu en medrivende fortælling om den tidligere punker politibetjent, Lars Winkler. Hele serien om Lars Winkler er blevet utrolig populær blandt danskerne, men også internationalt har den fået stor ros.

Det bedste til mig og mine venner er den fjerde bog i serien om Winkler, der startede med Øjesten tilbage i 2013. Foruden serien om Lars Winkler, har Melander også startet en ny serie ved navn Askehave, hvor den første i serien hedder Forbandet blod. Krimier fra Jakob Melander er perfekte til fans af Jussi Adler-Olsen eller Stieg Larsson.