Lydbøger » Det blæksorte hjerte

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det blæksorte hjerte Lydbog

4.1/5

Forfatter: Robert Galbraith

lydbog og e-bog

Introduktion

For sjette gang kan læseren nu følge med Strike og Robin, der skal forsøge at opklare endnu en forbrydelse. Det blæksorte hjerte sender Strike og Robin ud på ukendt vand, da deres nyeste sag tager sit udgangspunkt i digitale forbrydelser, som ender med at manifestere sig i et konkret mord.

Det blæksorte hjerte er historien om en kvinde, der påstår, hun bliver chikaneret på nettet, men da hverken Strike eller Robin ser nogle konkrete spor at gå efter, må de afvise kvinden. Desværre skal det vise sig, at de små trusler var mere end bare det, da kvinden et par dage senere bliver fundet myrdet.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 32 timer og 2 minutter

Det blæksorte hjerte: Handling

Det blæksorte hjerte lydbog er endnu en fremragende detektivhistorie om veteranen Cormoran Strike, der efterhånden har fået opbygget sig en virksomhed med et specifikt ry. En stor del af æren må han modvilligt lade gå til sin nu officielle partner, Robin Ellacott. 

Deres detektivbureau i Denmark Street bliver besøgt af flere og flere potentielle kunder, men da en skræmt kvinde dukker op med påstande om, at hendes liv bliver ødelagt på internettet, må Robin takke nej til sagen. Og det til trods for, at nettet er fyldt med beviser om, at kvinden får ondskabsfulde og hadefulde beskeder fra en person, der går under navnet Anomi. 

Der går ikke mere end et par dage, før Robin igen ser den forskræmte kvinde i Det blæksorte hjerte lydbog gratis. Problemet er bare, at denne gang er hun død, og nyheden om hendes drab er det helt store i nyhederne. For kvinden viser sig at være en berømt forfatter til en tegneserie ved navn Det blæksorte hjerte. Det der gør hendes drab endnu mere mystisk, er det faktum, at hun tilsyneladende er blevet dræbt på nøjagtig samme kirkegård, der fungerer som baggrund i hendes egen tegneserie i Det blæksorte hjerte lydbog.

Strike og Robin tager straks sagen, men det viser sig at være en udfordring, de endnu ikke er forberedt på. I Det blæksorte hjerte lydbog gratis skal de pludselig til at navigere i dusinvis af forskellige identiteter online, store økonomiske problemer og ubarmhjertige familieuenigheder. Som historien udfolder sig i Det blæksorte hjerte lydbog må Strike og Robin lære sig nye evner for, at de kan opklare en særdeles frygtindgydende sag.

Om forfatteren: Robert Galbraith

Det er sjette gang, at Robert Galbraith skriver en fascinerende krimi om krigsveteranen Cormoran Strike og hans vellidte assistent, Robin Ellacott. Den første bog i serien, Gøgens kalden, havde ikke nået at være udgivet i særlig lang tid, før internettet boblede over og den sande identitet bag forfatternavnet blev kendt. Det blæksorte hjerte er altså også den sjette krimi fra J.K. Rowling, når hun bruger dette pseudonym.

Hvis du i forvejen har læst de andre bøger i serien, bør du ikke snyde dig selv for Det blæksorte hjerte. Som altid skriver Galbraith malerisk, og det kan være en fordel og en ulempe i krimibøger som denne, men den bedømmelse skal du ikke snyde dig selv for.