Det burde du have vidst Lydbog

3.5/5

Forfatter: Jean Hanff Korelitz

lydbog og e-bog

Introduktion

Det burde du have vist tager os med ind i psykoterapeuten Grace Reinhard Sachs verden. Hun lever en stille tilværelse med mand og barn, og hun er netop i gang med at færdiggøre en selvhjælpsbog til kvinder. Faktisk skriver hun i Det burde du have vidst en bog, der er meget kritisk over for kvinder, da hun føler, at de fortjener en opsang.

Lyt til Det burde du have vist lydbog gratis og find ud af, hvad der sker, da Grace finder ud af, at hun ikke selv har fulgt de regler, som hun skriver om i bogen. Følg den spændende fortælling i Det burde du have vidst lydbog, der for alvor tager fart, da en kvinde bliver fundet myrdet.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde:

Det burde du have vidst: Handling

Det burde du have vidst er titlen på et værk, der er skrevet af Jean Hanff Korelitz. Her følger vi psykoterapeuten, Grace Reinhard Sachs, som lever det gode liv på Manhattan sammen med sin mand. Hendes mand er børnelæge, og til sammen har de en søn.

I Det burde du have vidst er Grace Reinhard Sachs i gang med at skrive sin første bog. Denne bog har til formål at blive en selvhjælpsbog, og generelt er den meget kritisk over for kvinder for ikke at have nok fokus på det første indtryk, som de får af en mand, når de i første omgang dater ham. Ifølge forfatteren skal kvinder nemlig stole mere på deres intuition

Du kan lytte til Det burde du have vidst lydbog først på Chapter, og der er garanti for masser af spænding. Følg med i Graces proces med at skrive bogen og den efterfølgende tid, efter bogen er udkommet. Efter bogen er udkommet, begynder der nemlig at ske foruroligende ting, der gør Graces tilværelse mere utryg, end hun ellers er va