Lydbøger » Det de skulle have lært os i 6. klasse

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det de skulle have lært os i 6. klasse Lydbog

4.1/5

Forfatter: Michael Hansen

lydbog og e-bog

Introduktion

Det de skulle have lært os i 6. klasse handler om, hvordan du opbygger et mindset, der kan føre dig til den succes, du drømmer om.

Selvom vi i skolen kun lærte om faglighed, er det heldigvis ikke for sent at udbygge din viden.

I Det de skulle have lært os i 6. klasse lydbog vil du lære om de fire hjørnesten til personligt lederskab: mindset, performance, indre styrke og adfærd.

Disse fire hjørnesten vil hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger, så du kan udnytte dit fulde potentiale.

Informationer:

Oplæser: Michael Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 40 minutter

Det de skulle have lært os i 6. klasse: Handling

Det de skulle have lært os i 6. klasse er en lydbog for dig, der er parat til at udbygge dit mindset. Fælles for alle de bedste performere er nemlig deres mindset.

Desværre er du aldrig blevet trænet i at styrke dit mindset i skolen. Det forsøger forfatter Michael Hansen nu at lave om på.

I Det de skulle have lært os i 6. klasse lydbog vil du blive præsenteret for et rammeværktøj. Ved hjælp af rammeværktøjet vil du blive bedre til at træffe beslutninger samt lede og forstå dig selv og andre.

Lydbogen vil lære dig om, hvordan du ved hjælp af dit mindset, performance, indre styrke og adfærd vil kunne opnå mere. Ikke nok med det, vil du også brænde mere for det, du laver og samtidig have det sjovt på vejen til dine mål.

Uanset om du har et mål om at blive den nye Elon Musk eller blot vil lære at forstå dig selv og i højere grad udnytte dit potentiale, vil lydbogen være noget for dig.

Du vil høre om fortællinger fra forfatterens eget liv. Derudover vil store erhvervsledere ærligt dele deres historie. De vil inspirere dig og fortælle dig, hvordan de har formået at opnå succes.

Hvis du synes, det lyder interessant, kan du høre Det de skulle have lært os i 6. klasse lydbog gratis.

Om forfatteren: Michael Hansen

Michael Hansen stiftede i 2010 virksomheden ByMichaelHansen.

Virksomheden underviser i adfærdsdesign til forbedring af performance.

Michael Hansens største vision er at hjælpe mennesker med at få mere ud af deres liv – både privat og professionelt.

I sin lydbog Det de skulle have lært os i 6. klasse giver han dig brugbare indsigter, som vil hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker.