Lydbøger » Det, du ikke forstår, gør dig klogere

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det, du ikke forstår, gør dig klogere Lydbog

4.1/5

Forfatter: Svend Brinkmann, Tor Nørretranders, Frederik Lindhardt & Rane Willerslev

lydbog og e-bog

Introduktion

Det, du ikke forstår, gør dig klogere er en roman, der tager læseren med ind i en samtale om fremtidens digitale samfund. Fordi hvor er vi nu, og hvor er vi på vej hen?

Dette prøver de tre forfattere Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev at give svar på i dette værk. Forfatterne er både professorer samt videnskabsmænd, og de beskæftiger sig i menneskets adfærd samt om sociale forhold.

Den analoge verden er ved at blive til historie, og en ny digital verden er hvad udsigten peger mod i fremtiden. Selv om fremtiden er mystisk, gives der her nogle eventuelle svar.

Informationer:

Oplæser: Jesper Dupont, Dan Schlosser, Bo Carlsson & Morten Overgaard-Dahl
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 25 minutter

Det, du ikke forstår, gør dig klogere: Handling

Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev er gået sammen, og de har i fællesskab skabt et tankevækkende samt debatterende værk, nemlig Det, du ikke forstår, gør dig klogere. Det, du ikke forstår, gør dig klogere er en roman, der både kommer omkring samfundets fremtid og denne nye tid vi går i møde, men ved at lytte til Det, du ikke forstår, gør dig klogere lydbog er du også garanteret en videreudvikling i din tankegang om fremtidens samfund.

Lyt til Det, du ikke forstår, gør dig klogere lydbog gratis, hvis du gerne vil have eventuelle svar på fremtidens samfunds store spørgsmål. Da man som sådan ikke kan spå ud i fremtiden, er dette værk en god måde at komme tættere på denne nye moderne fremtid vi går i møde. Værket er desuden skrevet af tre fagligt intelligente individer, der har en baggrund inden for forskellige aspekter inden for menneskets adfærd samt livsstil.

I Det, du ikke forstår, gør dig klogere lydbog hører man om denne nye tidsalder, som hele verden går i møde. Stemningen er særdeles også radikalt ny, og for mange kan dette være forvirrende, fordi hvad nu? Man står midt i en overgang, og det kan være svært at korrigere igennem denne tid.

Alle de store virksomheder og personer med indflydelse prøver at bestemme den digitale fremtids retning, selv om vi intet ved om den endnu. Og den analoge tid vi har levet i er nu ved at blive til historie.

I Det, du ikke forstår, gør dig klogere lydbog sætter de tre eksperter sig ned, og de inviterer læseren med i deres samtale.

Om forfatteren: Svend Brinkmann, Tor Nørretranders & Rane Willerslev

Svend Brinkmann er født i 1975, og han har siden 2009 arbejdet som professor på Aalborg Universitet. Han er professor i almen psykologi samt metoder. Ud over dette har han også skrevet samt rettet adskillige bøger samt artikler.

Tor Nørretranders er født i 1955, og han er en dansk forfatter der debuterede i 1990’erne. Forfatteren skriver værker inden for faglitteraturens verden. Han er kendt for at have været redaktør i 1980’erne for DR, da programmet Hvælv blev sendt.

Rane Willerslev er født i 1971 og han er en dansk professor i antropologi. Han underviser i social antropologi på Aarhus Universitet.

Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev har i et samarbejde skrevet Det, du ikke forstår, gør dig klogere. Man kan lytte til Det, du ikke forstår, gør dig klogere lydbog gratis.