Lydbøger » Det du siger er du selv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det du siger er du selv Lydbog

4.2/5

Forfatter: Mette Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

Det du siger er du selv er en selvhjælpsbog til alle mennesker, der har brug for lidt ekstra hjælp til at finde ro i sig selv. For hver enkelt person har unægtelig flere sider af egen personlighed, skygger som de bliver refereret til i Det du siger er du selv, som vi ofte finder på at gemme væk i den tro, at vi bliver bedre imødekommet i alle slags omgivelser. Og alt efter omgivelserne er det forskellige skygger, der bliver hevet frem og gemt væk igen.

Det du siger er du selv er en bog, der skal hjælpe med at finde den sande balance mellem alle skygger for, at du kan finde en sand ro i kroppen uanset hvilke omgivelser, du befinder dig i.

Informationer:

Oplæser: Bolette Schrøder
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 22 minutter

Det du siger er du selv: Handling

Det du siger er du selv lydbog tager fat på et måske sårbart emne for visse mennesker. For alle mennesker har mere end en side af sig selv, som i denne sammenhæng bliver kaldt for skygger. Visse skygger bliver gemt godt væk alt efter situationen og alt sammen bare for, at vi kan være sikre på, at vi bliver vellidt i vores omgivelser. Budskabet med Det du siger er du selv lydbog gratis er, at vi skal blive bedre til at acceptere alle vores egne skygger. Kun på den måde vil vi opnå en balance og indre ro i livet.

For mange vil det være oplagt at begynde på at arbejde med sine skygger, når der er en fornemmelse af ubalance i livet. De små tegn som at finde det irriterende at undskylde for sig selv, eller ikke være tilfreds med sin position i livet er med til at definere, hvor store og hvor mange skygger, du kan arbejde på med hjælp fra Det du siger er du selv lydbog.

Alle mennesker har et udefinerbart antal af skygger, som ofte bliver gemt væk. Men bare fordi en skygge bliver fortrængt eller gemt væk, betyder det ikke, at den forsvinder. Faktisk er det tværtimod, og det kommer i sidste ende også til at påvirke din personlighed.

Med hjælp fra Det du siger er du selv lydbog gratis får du de rette redskaber til at finde balancen i livet mellem alle skyggerne uden, at du skaber indre eller ydre konflikter. Målet er at blive i stand til at vise sin ægte personlighed uden en eneste skygge i Det du siger er du selv lydbog.

Om forfatteren: Mette Holm

Psykolog Mette Holm har med Det du siger er du selv skrevet en forholdsvis nytænkende selvhjælpsbog. I bogen bliver læseren præsenteret for den basale viden om skyggearbejde, samt en masse andre praktiske vinkler, læseren selv kan anvende for at bearbejde egne skygger.

I løbet af bogen får læseren betydelig ny viden om flere typer af skygger gennem cases, der leder videre til øvelser, der kan hjælpe læseren selv.

Foruden at være praktiserende psykolog, holder Mette Holm også foredrag rundt i hele landet. Et af hendes fokuspunkter i sit arbejde er at styrke kvinder til et langt mere betydningsfuldt liv. Hun har også sin egen hjemmeside, hvor mere end 80.000 dagligt følger med i hendes kloge ord og observationer.