Lydbøger » Det ender med os

Bookbeat (60 dage gratis)

Chapter (40 dage gratis)

Det ender med os Lydbog

4.5/5

Forfatter: Colleen Hoover

lydbog og e-bog

Introduktion

Colleen Hoover kan efterhånden bringe de fleste læsere til tårer, og nu gør hun det igen med Det ender med os. Det er en historie om, hvilken pris kærligheden somme tider kan koste.

Det ender med os er historien om Lily og Ryle, som mod alle odds forelsker sig og indvilliger i et forhold, som ingen af dem er forberedt på. Det ender med os er meget mere end bare en typisk kærlighedshistorie, hvilket er tilfældet med stort set alle bøger fra Colleen Hoover. Det ender med os er meget mere end en historie om to individer, der forelsker sig. Det er nemlig også en historie om mennesker, og de fejl de begår, som kan koste dem dyrt.

Informationer:

Oplæser: Tina Kruse Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 58 minutter

Det ender med os: Handling

Det ender med os lydbog er historien om Lily, som hele sit liv har arbejdet hårdt for alt. Til trods for det faktum, at hun kommer fra en familie, der sagtens kunne sørge for, at hun endte de rigtige steder. Alligevel har Lily altid haft ben nok i næsen til at ville gøre tingene selv, hvilket også er grunden til, hun nu befinder sig i Boston i færd med at åbne sin egen forretning.

I løbet af sin tid i Boston i Det ender med os lydbog gratis møder hun Ryle. Ryle er neurokirurg, og han arbejder lige så hårdt som Lily for at være den bedste til sit arbejde. Allerede ved første møde er der en gensidig tiltrækning mellem de to. På mange områder er de ens i deres stædighed og motivation til at arbejde hårdt for deres fremtid. Mens han på mange andre områder er en direkte modsætning til Lily, hvilket passer hende overraskende godt i Det ender med os lydbog.

I Det ender med os starter deres forhold ganske langsomt, men deres følelser får hurtigt fart på, og de giver efter for hinandens kærlighed. Alligevel er det som om, der er noget fra Lilys fortid, der begynder at hjemsøge hende. Lilys tanker bliver ved med at vende tilbage til hendes ungdomskæreste, Atlas, og da han pludselig befinder sig i hendes nutid, er det som om, jorden under hende begynder at revne i Det ender med os lydbog gratis.

Alt det Lily og Ryle har opnået sammen i deres forhold bliver pludselig truet af fortiden, som ikke har tænkt sig at give slip så let.

Om forfatteren: Colleen Hoover

Colleen Hoover har i de seneste år etableret sit navn for at være en forfatter, der vil få dit hjerte til at banke af romantik, og få dine øjne til at fyldes med tårer af samme årsag. 

Men enhver CoHo bog er ikke bare en romantisk fortælling om to modsætninger, der mødes. Colleen Hoover har efterhånden fundet den fine balance mellem kærlighedens intensitet og emner fra virkelighedens verden, som flår dit hjerte itu. Det ender med os er ingen undtagelse, og læseren skal være forberedt på seriøse emner som hustruvold og andre emner, der kan være alvorlige trigger warnings for andre læsere.