Lydbøger » Det ensomme hjerte

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det ensomme hjerte Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tom Buk-Swienty

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste læsere kender til den oprigtighed, som Tom Buk-Swienty lægger i alt sit arbejde, og det er Det ensomme hjerte ingen undtagelse på. Det ensomme hjerte er en dramatisk fortælling om en enkelt person, der oplevede Det Tredje Rige på tæt hold, men ikke som mange måske vil tro. Det ensomme hjerte er en historie om en mand, der noget modvilligt bliver en del af nazi-Tyskland, og den krig, som udspringer af nazi-troen.

Det ensomme hjerte er en biografisk historie, som er fortalt ligeligt med hjælp fra dagbogsoptegnelser og ligeligt med hjælp fra hovedpersonen selv, Hans Horn. Det ensomme hjerte er Hans Horns indblik i en krig, der pludselig kom lidt for tæt på det følsomme og ellers ganske musikalske liv, som han foretrak at holde sig til.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 14 timer og 44 minutter

Det ensomme hjerte: Handling

Det ensomme hjerte lydbog er endnu en historisk og biografisk roman fra Tom Buk-Swienty, der tager læseren med tilbage til krigsårerne. Historien i Det ensomme hjerte lydbog gratis er en rejse i Det Tredje Rige, der udfolder sig dramatisk omkring Hans Horns liv. Hans Horn er en ung og måske naiv tysker, som pludselig befinder sig i en verdensomspændende krig i Tysklands navn, da Anden Verdenskrig bryder ud.

Baseret på Hans Horns egne optegnelser har Tom Buk-Swienty skrevet Det ensomme hjerte lydbog med overraskende detaljer og erindringer, som er ganske troværdige i deres sandheder. Det ensomme hjerte lydbog gratis bliver en fortælling baseret på dagbøger og andre personlige kilder, der afbilleder krigens tid med en ærlighed, der sætter krigen i et ganske særlig lys.

Krigen raser gennem hele Europa, og Hans Horn bidrager selv med fortællinger fra, hvordan han på første hånd så og oplevede mange af de store politiske forandringer, der oversvømmede ikke kun Tyskland, men også resten af Europa. Det er en personlig fortælling fra et yderst musikalsk menneske, som stod på sidelinjen af krigen så tæt som muligt.

Det ensomme hjerte lydbog fortæller også historien om, hvordan Hans Horn rejste til Danmark efter krigen, selvom krigens mange rædsler alligevel fulgte med ham i en vis grad. Frem til sin død i 1989 havde krigen stadig sit tag i Hans Horn i en sådan grad, at han dagligt skrev, tegnede og malede alle sine minder for at bearbejde dem. Det endte med at blive et værk på mere end 5.000 sider, hvilket Tom Buk-Swienty nu har bearbejdet og fortalt videre.

Om forfatteren: Tom Buk-Swienty

Tom Buk-Swienty er ikke ukendt når det gælder historiske romaner og biografier. Han har skrevet en række andre historiske romaner i særdeleshed om Anden Verdenskrig og benævnelsesværdige personer fra krigen. Andre bemærkelsesværdige bøger fra Tom Buk-Swienty gælder også Dommedag Als og Slagtebænk Dybbøl.

Det ensomme hjerte er en ganske enestående fortælling, som Tom Buk-Swienty har sammensat ud fra Hans Horns personlige erindringsværk, som han lavede i sin levetid efter krigen. Det er blevet til en meget personlig og rørende fortælling om at vokse op i et land i forandring, der til sidst endte med at blive en kamp for overlevelse. Desuden er Det ensomme hjerte flot illustreret med mange af Hans Horns egne malerier og tegninger.