Lydbøger » Det er bare en fase

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det er bare en fase Lydbog

4.3/5

Forfatter: Julia Lahme

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor tit har enhver forælder ikke ytret den sætning, Det er bare en fase, når et nyt fænomen vælter forældrelivet omkuld uden et endeligt svar? Det er meget få forældre, der kan sige sig fri af dette. Det er bare en fase er en bog, der tager fat på de forvirringer og forsøg på forklaringer, når dine børn ændrer sig på et splitsekund, uden de fortæller det til deres forældre.

Med Det er bare en fase får læseren og forældrene et indblik i, at alle forældre oplever en følelse af tvivl og at stå overfor et barn, som pludselig rykker sig længere og længere væk.

Informationer:

Oplæser: Stine Prætorius
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 1 minut

Det er bare en fase: Handling

Det er bare en fase lydbog kigger nærmere på de hylder, du har befundet dig på i løbet af din tid som forældre. Der er sikkert mange versioner af dit forældreskab, som du har pakket væk på hylden, hver gang dit barn har taget et ryk i sin udvikling. Forældreskabet udvikles dagligt i takt med, at børnene også bliver ældre. Det betyder også, at nogle ting kommer, og nogle ting går, som det kan beskrives i Det er bare en fase lydbog gratis.

For hvad skal man som forældre egentlig gøre, når ens barn pludselig vælger at indtræde i puberteten og ikke længere har det samme behov for sin mor eller far som før i tiden? Det er præcis det spørgsmål, som Det er bare en fase lydbog tager fat på. Her bliver der kigget nærmere på forældre, der ændrer sig for hvert barn, der kommer i puberteten.

Det er bare en fase lydbog gratis kan fortælle om mødre, der går helt i stykker, da deres ældste barn træder ud på den anden side af sin pubertetspuppe. Alt sammen mens minderne fra årene svømmer gennem følelserne af uvished over et barn, der ikke længere har brug for sin mor.

Det er bare en fase lydbog ser nærmere på den faste formel på kernefamilien, og hvordan den formel kan blive revet i tusind stykker, når et barn begynder at blive voksen, og den næste fase i livet begynder. Hele vejen igennem er det fortalt med en række betragtninger om at være forældre, at være i et ægteskab og at være venner i en ny verden.

Om forfatteren: Julia Lahme

Det er bare en fase er skrevet af Julia Lahme, som for første gang dukkede op i dansk litteratur, da hun fik udgivet Hvor lagde jeg babyen? Siden da har Lahme skrevet en række bøger om vidt forskellige emner, som hun alle sammen har en god del erfaring med. Det gælder alt lige fra at være forældre, til at være kvinde, til at være kolonihaveejer og til at være blogger.

Med Det er bare en fase har Lahme igen skrevet en bog om at være forældre, der endnu engang ser på den rolle med humor og eftertænksomhed. Hun bruger blandt andet sin egen erfaring, da hendes ældste havde sin pubertetsovergang.