Lydbøger » Det er bare en virus

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det er bare en virus Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anders Fomsgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er bare en virus er skrevet af den danske overlæge og virusforsker Anders Fomsgaard. Fomsgaard har selv været en aktiv spiller i Corona-pandemien, hvor han har været med til at undersøge og diagnosticere Coronaen og dens forskellige varianter. Sjovt nok er Det er bare en virus lydbog udgivet i 2019 – altså for Corona-pandemiens udbrud.

Det er bare en virus lydbog gratis er en klog, indsigtsrig og til tider skræmmende beretning om alle de forskellige former for virus, der findes. Den handler om alt lige fra de helt ufarlige vira til de altødelæggende og verdensomspændende vira. Temaet virus har været på alles læber i de sidste par og, og hvis du også er interesseret i at vide mere om de mikroskopiske organismer, skal du helt sikkert læse denne bog.

Informationer:

Oplæser: Anders Fomsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 13 timer og 8 minutter

Det er bare en virus: Handling

Det er bare en virus er den danske overlæge og virusforsker Anders Fomsgaards bud på et faglitterært værk, der er skrevet for at gøre os alle sammen en lille smule klogere på den forunderlige verden, der omgiver os. Så hvis du også går og spørger dig selv, hvad en virus egentlig er, får du har svarene på alle dine spørgsmål.

Med Det er bare en virus har Fomsgaard skrevet en utroligt underholdende, klog og fascinerende bog, der giver masser af stof til eftertanke. Fomsgaard zoomer helt ind på mikroperspektiv og ud igen på makroperspektiv. Temaet virus behandles fra alle tænkelige vinkler og kanter, så du som læser er godt rustet på til at begå dig i en verden, hvor virus er et konstant og uundgåeligt faktum.

Det er bare en virus lydbog tager os med på en rejse i virusland. Fomsgaard kommer ind på alt lige fra influenza og herpes og til ebola og andre livstruende og yderst smitsomme vira. Bogen er en på en og samme tid videnskabelig undersøgelse og en personlig beretning om et liv med virus tæt inde på kroppen.

Det er bare en virus lydbog er mere relevant end nogensinde før, da vi alle står med i en verdensomspændende pandemi, der på den ene eller anden måde har påvirket vores alles liv de seneste par år. Med humor og indsigtsfulde bemærkninger tager Fomsgaard læseren ved hånden, og efter endt læsning er man meget klogere på virus og virussens forunderlige verden. Du kan få adgang til Det er bare en virus lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden.

Om forfatteren: Anders Fomsgaard

Anders Fomsgaard (født d. 19. februar 1956) er overlæge og virusforsker på Statens Seruminstitut. Derudover er han professor i virologi på Syddansk Universitet. Anders Fomsgaard har spillet en kæmpe rolle i bekæmpelsen af Corona-virus i Danmark. Han har således været med til at undersøge og diagnosticere Coronaen og dens forskellige varianter og mutationer, og han har endda været med til at udvikle en vaccinekandidat.

Anders Fomsgaard er forfatteren bag Det er bare en virus, der ikke blot handler om Corona men og virus generelt. Fomsgaard tager læseren ved hånden og tager os ind i virussens spændende univers. Bogen er et skønt faglitterært værk for alle, der er blevet lidt mere interesseret i virus i løbet af de sidste par år. Bogen udkom på forlaget Gyldendal i 2019.