Lydbøger » Det er de oprørske der svigter

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det er de oprørske der svigter Lydbog

4.2/5

Forfatter: Erik Valeur & Lise Ringhof

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er de oprørske der svigter er historien om en hemmelighed i en familie, som alle konstant arbejder på at holde skjult. Indtil den dag hvor et par unge brødre begynder at finde spor og andre afsløringer, der i sidste ende kan risikere at afsløre det hele. Det er de oprørske der svigter er en fortsættelse af historien om Danmark og Brinch-familien, som strækker sig helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet og frem til nutidens Danmark.

Det er de oprørske der svigter er en gribende historie om to brødre, som ender med at gå hver sin vej i livet, men alligevel kan de ikke give slip på deres fortid og hinanden. I sidste ende handler det trods alt om familien i Det er de oprørske der svigter.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 18 timer og 47 minutter

Det er de oprørske der svigter: Handling

Det er de oprørske der svigter lydbog er fortællingen om de to brødre, Jakob og Thomas Brinch. Hele deres liv er de vokset op med en kæmpe skygge lurende over hovederne på dem. Deres familie har nemlig en hemmelighed, som alle i familien altid gør alt for at holde skjult. Men hemmeligheder har det med at ville ud, og det er også tilfældet i Det er de oprørske der svigter lydbog gratis.

I deres barneår begynder Jakob allerede at finde små spor her og der, som leder til den kæmpe hemmelighed, de voksne mener er alt for ødelæggende for brødrene. Men værst af alt lader det til, at hemmeligheden vil være for Jakob.

Årene går i Det er de oprørske der svigter lydbog og Jakob og Thomas bliver ældre. 1960’erne banker på døren, og brødrene befinder sig pludselig i hvert sit omvæltende liv. Thomas er taget til storbyen, hvor han lever det vilde liv og mænger sig med smarte reklamefolk, hvor end han kan komme til i Det er de oprørske der svigter lydbog gratis. Imens har Jakob mødt Berit, en revolutionerende kvinde, som kæmper for verdensfred, lighed og ikke mindst et nyt samfund, der er bedre for alle. Hun ender også med indfange Jakobs hjerte i Det er de oprørske der svigter lydbog.

Tiden går og den oprørske ungdom bliver udskiftet med en solid tilværelse med Volvo, villa og vovse og udsigt til en stabil fremtid.

Men som altid har fortiden det med at indhente, og det sker også i Det er de oprørske der svigter, da Thomas kommer hjem til Danmark igen, efter en periode i USA. Pludselig står de to brødre overfor et uundgåeligt opgør.

Om forfatteren: Erik Valeur & Lise Ringhof

Det er de oprørske der svigter er del to af den meget populære trilogi om Brinch familien og resten af Danmarkshistorien. Fortællingerne går helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, og frem til den nutid vi kender i dag. Det er forfattermakkerparret Lise Ringhof og Erik Valeur, der er begyndt på denne omfattende historie om en ganske særlig familie. Valeur har tidligere udgivet den anmelderroste Det syvende barn, hvor han også tog fat på noget helt specielle og fintfølende emner.

Parret har skrevet bogen sammen skiftevis fra hver deres boliger på henholdsvis Fanø og Valby i København. Du kan stadig nå at læse den første bog i serien, Det er de danske som flygter.