Lydbøger » Det er et fucking eventyr!

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det er et fucking eventyr! Lydbog

4.8/5

Forfatter: Eske Willerslev

lydbog

Introduktion

DNA-forsker og eventyrer Eske Willerslev har med udgivelsen af Det er et fucking eventyr! forsøgt at fortælle en yderst spændende fortælling. I den akademiske verden er Eske Willerslev bedst kendt for sit arbejde med DNA og menneskets historie. Det er dog ikke kun i den akademiske verden, at Eske Willerslev har udmærket sig, for med Det er et fucking eventyr! fortælles der også eksotiske fortællinger fra Willerslev rejser som eventyrer.

Lyt til Det er et fucking eventyr! lydbog og hør om de mange historier, der har været med til at forme Eske Willerslev som menneske. Historierne kan til tider være barske, og der skal tages vigtige beslutninger undervejs. Det er værd at give sig i kast med Det er et fucking eventyr” lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Eske Willerslev
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 2 timer og 58 minutter

Det er et fucking eventyr!: Handling

Med Det er et fucking eventyr! har DNA-forsker Eske Willerslev udgivet et værk, der fortæller en yderst spændende historie. Willerslev har gennem sit arbejde som DNA-forsker beskæftiget sig med menneskets historie, og har i selskab med sin bror rejst rundt omkring på kloden. Dette har bidraget til udgivelsen af Det er et fucking eventyr!, der kan ses som en hyldest til kloden.

Lyt til Det er et fucking eventyr! lydbog gratis, hvor Eske tager os med på en rejse, der går til Sibirien, Kasakhstan og USA. Dette er ifølge forfatteren til Det er et fucking eventyr! alle sammen rejser, der har været med til at forme ham som menneske. Faktisk har disse rejse været med til at drive ham mod diverse ekstraordinære videnskabelige opdagelser i sit professionelle liv.

Fortællingen i Det er et fucking eventyr! lydbog starter dog i første omgang før tiden som DNA-forsker. Her møder vi den unge Eske, der fortæller om rejser, som mest af alt handler om en længsel efter et andet liv. Begyndelsen af Det er et fucking eventyr! lydbog fortæller dog også, at Eske har en trang til at træde ud i det ukendte og prøve sig selv af som menneske.

Undervejs udvikler fortællingen i Det er et fucking eventyr! i takt med, at Eske Willerslev selv udvikler sig som menneske. Dette sker gennem mødet med diverse korsveje, hvor Eske må tage en beslutning om, hvor han hun skal hen. Flere gange i Det er et fucking eventyr! ser Eske også døden i øjnene, hvilket naturligt fører spørgsmål med sit efterfølgende.

Om forfatteren: Eske Willerslev

Den danske DNA-forsker og eventyrer, Eske Willerslev, har skrevet Det er et fucking eventyr! Willerslev blev uddannet biolog og senere professor i geogenetik ved Københavns Universitets Center for Geogenetik. I det akademiske miljø er han blandt andet kendt for at have påvist, at mennesker har boet i det nuværende USA i mere end 14.000 år baseret på kulstof-14 data.

I sit forfatterskab har Eske Willerslev tidligere udgiver værker i selskab med sin enæggede tvillingebror Rane Willerslev. I disse udgivelser fortæller de to brødre blandt andet om rejser til det iskolde og isolerede Sibirien og andre øde steder her på Jorden.