Lydbøger » Det falske vidne

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det falske vidne Lydbog

4.5/5

Forfatter: Karin Slaughter

lydbog og e-bog

Introduktion

Det falske vidne er endnu en gribende krimi fra Karin Slaughter, som er med til at holde dig vågen om natten. Det falske vidne er historien om den tilsyneladende helt normale Leigh Collier. Leigh Collier arbejder som advokat, og har arbejdet mere end normalt hårdt for at sørge for, at hun kan leve et helt almindeligt og uforudsigeligt liv i Det falske vidne. Med den barndom og baggrund hun kommer fra, er det præcis, hvad hun har brug for i det liv, hun forsøger at opbygge for sig selv og sin datter efter en nogenlunde okay skilsmisse.

Historien i Det falske vidne er dog ikke enig, og Leigh Collier må pludselig stå ansigt til ansigt med en fortid, som hun har brugt år på at lægge bag sig.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 18 timer og 56 minutter

Det falske vidne: Handling

Det falske vidne lydbog er historien om den tilsyneladende normale Leigh Collier. Nyligt skilt og på vej til at få et helt almindeligt og normalt liv er Leigh godt tilfreds med sit liv. Det er så forudsigeligt og tilpas, som hun gerne vil have det. Men som alle ved, kan man ikke flygte fra fortiden. En eller anden dag indhenter den dig, og det sker også i Det falske vidne lydbog gratis og for Leigh.

Den dag sagen lander på Leighs skrivebord, tænker hun ikke mere over det. Det er den største sag, hun længe har haft. Hun indser, at det er sådan en sag, som kan ændre hendes karriere på godt og ondt. Det falske vidne lydbog starter med Leigh Collier og en oprejst pande, på vej til at udføre et godt stykke arbejde, som kan styrke hendes karriere. Indtil hun møder klienten, hun skal forsvare. Anklaget for voldtægt har han selv valgt Leigh Collier som sin advokat. For han kender Leigh fra hendes barndom, og han har overraskende kendskab til de begivenheder, som Leigh har brugt mere end to årtier på at tie ihjel.

Pludselig er fortiden ved at hale ind på Leigh Collier i Det falske vidne lydbog. Sagen og voldsmanden tvinger Leigh til at rive op i gamle sår, for hvis Leigh ikke vinder, er det ikke kun sagen hun står til at tabe. Den barndom, som Leigh har kæmpet for at lægge bag sig, sniger sig hurtigere og hurtigere ind på hende. Sammen med den brutale voldshandling, som var med til at ødelægge det hele i Det falske vidne lydbog gratis.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter er en af de største krimiforfattere på verdensplan. På verdensplan har hun solgt mere end 35 millioner eksemplarer af sine mange kriminalromaner på tværs af 120 forskellige lande. Karin Slaughter bor i dag i Atlanta, USA, hvor hun selv er født i Georgia. Her kan hun se med, mens en håndfuld af hendes mere end 20 romaner bliver udviklet til film- eller fjernsynsskærmen. Den enkeltstående fortælling Brudstykker er allerede i gang med at blive optaget, og har Toni Collette på rollelisten.

Det er hovedsageligt kriminalromaner og thrillere, som Karin Slaughter skriver, og det gør hun godt. Det falske vidne er blot endnu en spændingsroman, som efterlader dig med en desperat følelse efter det næste kapitel.