Lydbøger » Det gennemsnitlige menneske

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det gennemsnitlige menneske Lydbog

3.8/5

Forfatter: Stig Matthiesen & Morten Albæk

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er menneskeligt at fejle. Denne frase har længe været en del af vores forståelse for hinanden. Men det lader også til, at den er blevet gemt eller i hvert fald skubbet væk i senere tid. Det er i hvert fald noget af det, som du kan høre mere om i Det gennemsnitlige menneske lydbog. Her bliver der taget fat på, hvordan hele verden venter på, at deres ukronede talent skal blive opdaget.

Det gennemsnitlige menneske tager fat på den menneskelige udvikling, som har sat sig fast i en mani om hele tiden at vil blive til noget. Her bliver der set nærmere på, hvordan vi skal være mennesker i en moderne verden.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard & Morten Albæk
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 56 minutter

Det gennemsnitlige menneske: Handling

Det gennemsnitlige menneske er en opsang til danskerne. Det er et indblik ind i en fascination med en kultur, der sætter mennesker i bås med deres talenter. Du kan høre mere om, hvordan vi lader os definere af vores drømme og ambitioner, hvis du lytter til Det gennemsnitlige menneske lydbog gratis fra et af vores links.

Det har været en udvikling, der begyndte i 1990’erne, og som stadig følger os til den dag i dag. Det bliver hjulpet godt på vej af diverse talentshows. Shows, som presser folk til at udstille sig selv og lade sig definere af deres kundskaber og fantasier om et drømmeliv. Når du lytter til Det gennemsnitlige menneske lydbog, vil du blive gjort opmærksom på, at vi alle er gennemsnitlige. Og der er plads til, at vi alle kan fejle. Her bliver der sat fokus på, at rigtig mange folk mangler en vis grad af selverkendelse. Ikke mindst når de gang på gang stiller op til det ene talentshow efter det andet.

Det kan være hårdt at høre disse meninger i Det gennemsnitlige menneske lydbog, men det kan også være nødvendigt. For ifølge forfatter Morten Albæk, er vi alle blot mennesker, der skal gøre vores bedste for at kunne nå den succes, vi drømmer om.

Det gennemsnitlige menneske lydbog gratis er tilgængelig på flere platforme. Du bør ikke snyde dig selv for denne selvindsigt, som Albæk fortæller om. Det gælder blandt andet hans forestillinger om, hvordan vi kan være vores bedste menneskelige jeg i en konstant og omskiftelig moderne verden. Ikke mindst lægger han vægt på, at vi altid skal være ærlige overfor os selv.

Om forfatteren: Stig Matthiesen & Morten Albæk

Morten Albæk har skrevet et par andre bøger, der ser nærmere på den selviscenesættelse, som mennesket har tendens til at finpudse. Med Det gennemsnitlige menneske gør han op med mange af de fantasier, som rigtig mange mennesker har om, at de bare mangler at blive opdaget af resten af verden.

Som en anerkendt marketingdirektør ved han noget om, hvad der skal til for at komme i spotlyset. Men i kombination med sin baggrund som filosofiprofessor gør han brug af de menneskelige syn på mangt og meget.

Med Det gennemsnitlige menneske ser han nærmere på, hvor vigtigt det er, at vi altid er ærlige overfor os selv. På den måde kan vi blive den bedste i sit felt. Han tilføjer sine egne personlige fortællinger for at sætte det hele i stærk kontrast med en brøkdel af en virkelighed.