Lydbøger » Det gør du ikke

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det gør du ikke Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jens Christian Grøndahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Det gør du ikke er endnu en overbevisende fortælling fra Jens Christian Grøndahl, der denne gang tvinger sine karakterer til at se deres livsvalg nærmere efter i sømmene. Det er historien om David og hans familie, som han pludselig kan se ændre sig med kort varsel. Det gør du ikke er en historie om de ændringer, der sniger sig stille og roligt ind i et ægteskab, og som kan være svære at lukke ude igen, når først de har gjort sig selv bemærket.

Det er en historie om at se sig eget liv efter i sømmene, når ens børn pludselig begynder at få den succes, man selv havde drømt om som ung.

Informationer:

Oplæser: Jens Christian Grøndahl
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 27 minutter

Det gør du ikke: Handling

Det gør du ikke lydbog er historien om David og Emma, der har været gift så længe, de næsten kan huske. Begge har nået en alder, hvor de er tættere på 50 end 20, og de har opnået mangt og meget i deres liv, siden de mødtes i London, da David var på et studieophold i den farverige by. Dengang studerede Emma kunst, men det lagde hun stille og roligt på hylden, da hun valgte at tage med David hjem til Danmark igen for at blive gift i Det gør du ikke lydbog gratis.

Siden de slog sig ned i Danmark, har David haft fart på sin karriere, mens Emma lod sin feje lidt ud i kanten, mens hun tog sig af deres lille familie, der blev udvidet med Zoe i Det gør du ikke lydbog. Nu er Zoe dog blevet voksen, og hun har taget sin mors kunstneriske evner med sig på kunstakademiet. I så stor grad at hun er på vej til at have sin første og helt egen separatudstilling. Denne succes bringer fortiden op til overfladen igen for Emma, og glemte drømme bliver set på ny i Det gør du ikke lydbog.

Imens må David se nærmere på sin religiøse fortid, som han indtil da har fortrængt og skubbet bort. Men Zoes nye muslimske kæreste tvinger David til at se nærmere på sin jødiske baggrund i Det gør du ikke lydbog gratis.

Det er store og små ændringer, der alle er med til at skabe splid og åbne for hidtil usete sprækker i et ellers godt ægteskab. For når sprækkerne først er gjort tydelige, er de svære at dække til igen.

Om forfatteren: Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl har siden 1985 skrevet nogle af de største danske romaner i vor tid. Kvinden i midten var hans debutroman i 1985, og siden midt halvfemserne er han også blevet mere end almindeligt populær internationalt. Han siges at være en af de mest anerkendte og læste forfattere i Europa på tværs af både at skrive romaner, essays og skuespil.

Det gør du ikke er endnu et eksempel på, at Grøndahl forstår at skrive, hvad det vil sige at være menneske. Det gør du ikke er en overraskende smuk fortælling om, hvordan to mennesker finder sammen på ny, når livet byder på udfordringer og forhindringer.