Lydbøger » Det gyldne bur

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det gyldne bur Lydbog

4.5/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

På overfladen er alt godt i Det gyldne bur. Facaden er flot, poleret og glinser i solen, men hvad gemmer der sig under overfladen? Faye har tilsyneladende alt – et liv med ægtemanden Jack og den søde datter i luksuslejligheden i hjertet af Stockholm.

Alt er dog ikke, som det ser ud på overfladen. For Jack bliver mere og mere manipulerende, og Faye føler sig fanget. Det gyldne bur lydbog fortæller om det usynlige fangeskab, som Faye lider under.

Det gyldne bur bygger videre på en fortælling om psykisk terror, der gemmer sig lige under overfladen. Lyt til Det gyldne bur lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 44 minutter

Det gyldne bur: Handling

Det gyldne bur er skrevet af Camilla Läckberg og er oplæst på dansk af Githa Lehrmann. Det gyldne bur markerer starten på fortællingen om Faye, da det er den første bog i en ny serie af romaner. Her får du fortællingen om en kvinde ved navn Faye, der tilsyneladende har alt, som man kunne ønske sig. Hun har en mand ved navn Jack og en sød datter, samt en luksuriøs lejlighed i et fint kvarter i Stockholm.

Virkeligheden i Det gyldne bur lydbog er dog langtfra, som det ser ud på overfladen. For Fayes mand Jack bliver hurtigt manipulerende og udøver psykisk terror mod hende. Det hele kulminerer, da Jack er Faye utro, hvilket får hendes verden til at ramle sammen. Hun begynder herefter at tvivle på, hvem hun i virkeligheden er og falder dybere og dybere ned, mens Jacks psykiske terror kun bliver værre.

Over tid udvikler tvivlen sig i stedet til vrede, og det hele bliver kun værre, da Fayes datter pludselig forsvinder. Herefter begynder Faye at planlægge, hvordan hun skal tage sin hævn. Det gyldne bur er således en fortælling om bedrag, hævn og generobre kontrollen i sit liv.

Fortællingen om Faye i Det gyldne bur lydbog er noget anderledes end det, som Camilla Läckberg normalt har beskæftiget sig med. Historien er godt konstrueret, og man kommer hurtigt ind under huden på personerne i Det gyldne bur.

Du kan nu lytte til Det gyldne bur lydbog gratis og høre mere om Fayes liv. Følg med i hendes rejse fra en hustru og mor, der er underlagt psykisk terror, til en kvinde, der forsøger at generobre kontrollen i sit liv. Det gyldne bur har spænding fra start til slut.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er en populær svensk krimiforfatter, der af mange er blevet udråbt som den nye krimidronning. Der er ingen tvivl om, hvorfor hun har fået dette tilnavn, for hun er stormet frem på et stort antal bestsellerlisten i hele Skandinavien. Hun er kendt for bøger som Det gyldne bur og Vinger af sølv.

Läckbergs fortællinger foregår som oftest i det lille samfund Fjällbacka, hvor hun selv er vokset op. For sit arbejde som forfatter har Camilla Läckberg modtaget SKTF Prisen for Årets Forfatter i Sverige i 2015. Hun kan yderligere skrive Folkets Litteraturpris i Sverige for 2006 på CV’et.