Lydbøger » Det kreative samfund

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det kreative samfund Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Tvede

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Det kreative samfund er skrevet af forfatteren Lars Tvede. Lars Tvede er en kendt figur i den finansielle verden i Danmark, og han er også en famøs iværksætter. Hans erfaring samt uddannelse fra den finansielle verden har tydelige præg i denne bog, hvilket kun er positivt.

I Det kreative samfund lydbog hører man, at samfundets økonomi ikke kun handler om konjunkturer, men også om kreativitet samt mangfoldighed. Man vil forstå hvilken forskel kreativitet kan gøre. Man tager også på et eventyr i menneskehedens historie. Hvorfor mennesket udkonkurrerede neandertalerne, og hvordan Europæiske lande påbegyndte en kreativ dynamik i middelalderen.

Forfatteren forklarer således hvordan kreativitet opstår, og hvor vigtigt det er langsigtet for et samfunds fremtid. Mangel på kreativitet samt mangfoldighed kan ende ud i et eventuelt kollaps.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 19 timer og 52 minutter

Det kreative samfund: Handling

Det kreative samfund er skrevet af forfatteren Lars Tvede, der er en iværksætter og en kendt figur i den finansielle verden. Det kreative samfund er faglitteratur, og handler om samfundets økonomi og kreativitet. I Det kreative samfund lydbog hører man om den kendte fortælling, at landets økonomiske tilstand bestemmes af konjunktursvingninger, hvis man fokuserer kortsigtet. Dette er hvad økonomerne siger. På længere sigt er engagementet på kapital samt arbejdskraft dog bedre ifølge Lars Tvede.

I Det kreative samfund viser Lars Tvede, at det på den lange bane faktisk er mobiliseringen af kreativitet, der kan gøre den store forskel. Dette har mange nationer og samfund prøvet gennem tiden, og på meget forskellig vis. For en tid har mange været kreative, men dette har ikke varet ved for altid.

Hvordan kan man med et mere skarpt fokus på kreativiteten skabe en bedre nation? Og hvordan undgår man et stort tab, som andre samfund før os har oplevet? Dette kan du høre mere om i Det kreative samfund lydbog. Man kan med fordel få Det kreative samfund lydbog gratis.

I Det kreative samfund lydbog vil man forså, hvilken vigtig faktor kreativitet har. Man kan i Det kreative samfund lydbog gratis tage på et eventyr i menneskehedens historie. Find ud af hvorfor vi udkonkurrerede neandertalerne, og hvordan Europa påbegyndte deres kreative dynamiske periode i middelalderen. Forstå også hvorfor, at tidligere dynamiske folkeslag oplevede deres undergang.

I Det kreative samfund forklarer forfatteren hvordan kreativitet opstår, om det er udenfor, erhvervslivet eller i samfundet. Det menes at der er fire faktorer, der skal kombineres for at opnå kreativitet og diversitet. Tværtimod hæmmer man samfundet, hvis man fjerner kreativiteten. Man kan eksempelvis få forvitring, gældssætning, pessimisme og et eventuelt kollaps i samfundet.

Om forfatteren: Lars Tvede

Lars Tvede, der er en dansk forfatter og iværksætter, er født i 1957. Lars Tvede er desuden en kendt figur i den finansielle verden i Danmark. Han har en kandidat i fødevareteknologi fra Landbohøjskolen, en bachelor i International Business Management, og en HD i udenrigshandel fra Copenhagen Business School. Han er desuden en liberal debattør og skribent på Altinget.dk.

Forfatteren har skrevet en del prisvindende værker inden for børshandel, kriseteori, entreprenørskab samt markedsføring. Disse bøger er oversat til over 10 sprog. Han er også blevet nævnt i bogen The Guru Guide to Marketing, som værende blandt verdens 62 førende tænkere inden for marketingsstrategi.