Lydbøger » Det levende sværd

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det levende sværd Lydbog

4.5/5

Forfatter: Cecilie Eken

lydbog

Introduktion

Den danske forfatter Cecilie Eken har med udgivelsen af Det levende sværd skabt et værk, der bygger på en række klichéer fra eventyr- og fantasygenren. Samtidig har hun dog formået at gøre Det levende sværd til en moderne fortælling.

Kongens datter er blevet fanget af en drage, og der er brug for en helt til at redde dagen. I Det levende sværd lydbog bliver Eriann sat på sagen om at finde en helt. Dette fører i første omgang til Vidar, der virker som at være en rigtig helt. Vidar har dog ingen interesse i hverken prinsesser eller halve kongeriger. Lyt til Det levende sværd lydbog gratis og hør, om der findes en helt til at redde prinsessen.

Informationer:

Oplæser: Signe Egholm
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 3 timer og 37 minutter

Det levende sværd: Handling

Det levende sværd er et værk, der er skrevet af den danske forfatter Cecilie Eken. I denne bog benytter hun en lang række klichéer fra blandt andet eventyr- og fantasygenren og giver dem et mere moderne spin. Det færdige produkt er den spændende fortælling, der findes i Det levende sværd bogen eller Det levende sværd lydbog.

Da Det levende sværd indledes, bliver vi introduceret til kongen, der har sendt sin våbenmester Eriann afsted. Eriann er sendt afsted med det mål om at finde en helt, der kan hjælpe med at befri kongens datter fra en frygtelig drage. Det fortælles i Det levende sværd lydbog, at dragen holder prinsessen fanget, og mange har tidligere forsøgt at få hende fri.

Den første, som Eriann møder, er Vidar. Eriann tror i første omgang, at Vidar er en rigtig helt. Han har endda også et unikt og sagnomspundet våben, hvilket er Det levende sværd. Det viser sig dog, at der er et problem. Vidar er nemlig søn af en bager og er slet ikke interesseret i at kæmpe mod en drage. Han er fint tilfreds med at bage brød og har ingen interesse i hverken prinsesser eller hele eller halve kongeriger.

Lyt til Det levende sværd lydbog og følg den spændende fortælling om jagten på en helt til at befri prinsessen. Viser Vidar sig at være den rette, eller skal der en anden helt til at kæmpe mod dragen og befri prinsessen? Lyt til Det levende sværd lydbog gratis og følg den eventyrlige fortælling.

Om forfatteren: Cecilie Eken

Cecilie Eken har i løbet af sit forfatterskab bevæget sig vidt omkring. Det er for eksempel blevet til flere værker inden for sci-fi og eventyrlige fortællinger. Generelt kan det om Ekens forfatterskab siges, at hun ofte skriver om stærke og heltemodige mennesker. Det er dog også mennesker, der som oftest er bange og usikre, men som går gennem en udvikling undervejs.

For sit forfatterskab har Cecilie Eken modtaget en række priser. Dette inkluderer blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris i 1997 og igen i 2007. Derudover modtog Eken også Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris i 2008 samt Silas-prisen i 2017. Det levende sværd er endnu et anmelderrost værk fra denne forfatter.