Lydbøger » Det lille konditori i Paris

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det lille konditori i Paris Lydbog

4.2/5

Forfatter: Julie Caplin

lydbog og e-bog

Introduktion

Julie Caplin fortsætter sin serie med romantiske forviklinger i Det lille konditori i Paris, hvor det denne gang er Ninas historie, læseren kan se frem til. Som de to første i serien er der skruet op for romancen og forvirrede samtaler, der alt sammen skal få læseren til at forelske sig i samme stil som Nina.

Det lille konditori i Paris er på alle måder lige så sød som sine forgængere, og læseren vil straks hoppe med ombord på Ninas livsændrende valg, da hun får chancen for at tage til Paris for at lære den magiske kunst at være konditor. 

Spørgsmålet er blot, om hun kan finde ud af at enes med den flotte Sebastian, der tilfældigvis ejer det lokale konditori i Det lille konditori i Paris.

Informationer:

Oplæser: Tina Kruse Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 10 minutter

Det lille konditori i Paris: Handling

Det lille konditori i Paris lydbog er historien om Nina Hadley, der indtil videre har tilbragt hele sit liv med at være bare en lille smule undertrykt af sine tre ældre søskende. Med tre ældre brødre er der konstant gode råd at få, også når hun ikke selv har bedt om det, og det er ved at tære på Ninas nerver. De vil hele tiden fortælle hende, hvad hun skal og ikke skal gøre, hvilket gør det svært for Nina at leve hendes eget liv i Det lille konditori i Paris lydbog gratis.

Da der dukker en unik chance op for hende, er hun ikke i tvivl. Nina accepterer straks tilbuddet om at assistere på et formidabelt konditorkursus, der foregår ingen andre steder end Paris. Nina har næsten allerede pakket sin kuffert, inden hun kan nå at sige ’Au revoir!’ til sine brødre i Det lille konditori i Paris lydbog.

Men da Nina ankommer til Paris og først kommer i gang med konditorikurset, opstår der straks et problem. Ejeren af konditoriet, og vedkommende der skal stå for kurset, er ingen andre end Sebastian Finlay. Selvfølgelig. Den succesfuld superkok, som tilfældigvis også er bedste ven med hendes bror, Nick. Men ikke nok med det. Sebastian Finlay er også manden, som Nina har været dybt forelsket i, så længe hun kan huske i Det lille konditori i Paris lydbog gratis. Hvilket ingen andre end Nina ved, selvfølgelig.

Nina må straks indfinde sig med, at det ikke kun er skønne macarons og himmelduftende eclairs, der kommer til at friste hende i løbet af det umådeligt kompliceret konditorkursus i Det lille konditori i Paris lydbog.

Om forfatteren: Julie Caplin

Julie Caplin har rejst næsten hele verden rundt, hvor hun har samlet en masse inspiration, der er hele grundlaget for hendes romantiske bøger. Hver bog centreres om en storby eller et lands kultur, hvor hun kombinerer de skæve kulturelle forskelle med en romance, som udvikler sig graciøst og komisk på samme tid. Serien om de romantiske udflugter har fået ganske stor succes både nationalt og internationalt. Hver bog garanterer læseren et pift med kultur blandet ind i et romantisk eventyr på ukendt territorium.

Det lille konditori i Paris er den tredje bog i serien, som kommer efter Den lille cafe i København og Det lille bageri i Brooklyn.