Lydbøger » Det ottende liv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det ottende liv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nino Haratischwili

lydbog og e-bog

Introduktion

Det ottende liv er en af den slags historier, der spinder sig på tværs af livsbegivenheder og famøse årstal, og som sætter sig fast i læseren. Det ottende liv er en fortælling om en familie, der har oplevet mangt og meget i sine mange generationer. Det er den unge kvinde Niza, som pludselig begynder at åbne for døren til sin slægtshistorie, hvilket åbner for et hav af andre døre gennem historien.

Det ottende liv snor sig gennem historien med kærligheden i hælene, krigen rundt om hjørnet og tragedier, der bare venter på at ske. Familiens historie er en historie om drømme, der bliver opfyldt, men også lige meget om drømme, der bliver knust.

Informationer:

Oplæser: Anne Sofie Espersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 35 timer og 59 minutter

Det ottende liv: Handling

Da krigen er ovre, er store dele af Europa stadig påvirket i Det ottende liv lydbog. Selv efter Berlinmuren er faldet, og Sovjetunionen er gået i opløsning, ser det dystert ud for folket i Georgien. I det ottende liv lydbog gratis hærges Georgien stadig af borgerkrige, hvorfor den unge Niza vælger at flygte til Berlin. Det krævede et brud fra hendes side, og hun måtte tvinge sig til at sige farvel til sin familie for at søge sikkerhed i Berlin.

I det forandrede Berlin møder Niza en anden lille del af sin familie. Niza finder ud af, at hun har en niece på kun 12 år. Unge Brilka er også rejst til Vesten, og hun har absolut ingen intentioner om at rejse tilbage til sit fødeland igen. Fordi Brilka ingen intentioner har om at vende hjem til deres fødeland, beslutter Niza sig for, at Brilka i det mindste skal kende sin familiehistorie i Det ottende liv lydbog gratis.

Niza begynder langsomt på en historie om sin familie, der strækker sig flere generationer tilbage i historien, og som er en slægtskrønike, hun aldrig selv troede, hun skulle levere videre på denne måde. Men som historien udfolder sig, indser Niza, hvordan en enkelt hemmelighed har været med til at forme hele familiens liv på ganske mirakuløs og overraskende maner.

Det ottende liv lydbog er en fantastisk historie om en familie, der har været med på sidelinjen til nogle af historiens vigtigste begivenheder. Og selvom Nizas familie ikke har været forrest på scenen, lader det alligevel til, at de har haft deres vigtige rolle at spille i store og små dele af verdenshistorien.

Om forfatteren: Nino Haratischwili

Forfatteren Nino Haratischwili er selv født og opvokset i Georgien. Her gik hun selv i tysk skole, hvorfor det heller ikke er overraskende, at hun i dag bor i Berlin med sin familie. Inden hun tog vejen ud i forfattersporet, har Nino Haratischwili skrevet mange populære teaterstykker, hvorfor hun også er internationalt kendt i den branche. Hun debuterede som romanforfatter i 2011, men det var først i 2014, med udgivelsen af Det ottende liv lydbog, at hun for alvor blev anerkendt for sine forfattertalenter.

Historien om de mange skæbner, der bliver viklet ind i verdenshistorien på kryds og tværs, væltede de tyske læsere bagover. Med så skelsættende begivenheder er det ikke så sært, at Det ottende liv blev en international bestseller.