Lydbøger » Det regner med mænd

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det regner med mænd Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jenny Colgan

lydbog og e-bog

Introduktion

Det regner med mænd er den morsomme fortælling om jagten på kærligheden. Når du ikke længere bare vil lade stå til, men selv træffer en række valg i håb om at komme tættere på kærligheden og de veje, som du bliver ledt videre på. Det regner med mænd er Katies historie. Katie har endnu ikke fundet kærligheden, og hun er overbevist om, at det er fordi, at London ikke har nok mænd at vælge imellem.

Det får Katie til at træffe nogle drastiske valg i Det regner med mænd. Fra den ene dag til den anden har Katie flyttet hele sit liv fra storbyen i London til det mere landlige Fairlish i Skotland, hvor hun er overbevist om, at der er mange flere mænd at vælge mellem.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 42 minutter

Det regner med mænd: Handling

Det regner med mænd lydbog er en fortælling om den moderne kvinde i storbyens hurtige hverdag. Katie bor og arbejder i London, hvilket hun i de fleste tilfælde er stort tilfreds med. Med undtagelse af et enkelt område, som bliver ved med at irritere hende dagligt. For Katie har endnu ikke fundet sit livs store kærlighed i Det regner med mænd lydbog gratis.

Katie er overbevist om, at det er fordi, at kærlighedslivet i London har svært ved at blomstre, når der er så mange flere kvinder, end der er mænd. Alle de smukke og single mænd lader ikke til at befinde sig i storbyen, og når det er tilfældet, må der træffes andre beslutninger i Det regner med mænd lydbog.

Normalt er Katie vældig tilfreds med at færdes i en tilværelse, der ikke er overbebyrdet eller domineret af mænds tilstedeværelse. Men det betyder ikke, at hun ikke stadig kan sukke efter sin helt egen prins på en hvid hest. Med mere end 25.000 flere kvinder i forhold til mænd i London, har Katie større chance for at blive kørt ned af en taxa, end at Amors pil finder frem til hende. 

I Det regner med mænd lydbog vælger Katie derfor at skifte storbylivet ud med noget helt andet – et sted hun er overbevist om, at der er langt flere tilgængelige mænd. I Skotland slår hun sig ned i den lille by, Fairlish, hvor hun med det samme møder langt flere mænd, end hun havde regnet med.

Pludselig får Katie langt mere mandlig opmærksomhed i Det regner med mænd lydbog gratis. Nu er spørgsmålet bare, hvordan hun har tænkt sig at håndtere denne nye opmærksomhed, og om hun overhovedet skal vende tilbage til London igen.

Om forfatteren: Jenny Colgan

Jenny Colgan har skrevet en lang række hjertevarme og kærlige romaner om kærligheden, der vælger at finde dig, når du mindst venter det. Colgans romaner er dog ikke kun kærlighedshistorier. De kan også sagtens have en hel del humor, som Cupcake Cafe-serien for eksempel har rigeligt af.

Flere af hendes romaner har ligget i længere perioder som Top ti bestseller, og hun har også vundet forskellige priser for sine romaner. 

Hvis du trænger til en nem og sød historie, kan du roligt gribe ud efter enhver roman fra Jenny Colgan og for eksempel Det regner med mænd. Det er underholdende bøger til dig, der allerede er fan af Sophie Kinsella eller Marian Keyes.