Lydbøger » Det samme og noget helt andet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det samme og noget helt andet Lydbog

3.9/5

Forfatter: Katrine Marie Guldager

lydbog og e-bog

Introduktion

Katrine Marie Guldager har med Det samme og noget helt andet skrevet en bog, der stiller svære spørgsmål omkring familien. Har du for eksempel nogensinde prøvet at møde følelsen af, at du er i tvivl omkring din egen familie eller ikke helt stoler på dem? For vores forfatter har hun en lang række spørgsmål omkring sin familie.

Der er kun et tyndt bånd, der holder familien, og dette bliver dramatisk, da fortællerens far dør. Vil denne familie formå at holde sammen, eller kommer sammenholdet til at briste? Lyt til Det samme og noget helt andet lydbog gratis og følg med i den dramatiske fortælling om familie, sammenhold og kærlighed.

Informationer:

Oplæser: Katrine Marie Guldager
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 28 minutter

Det samme og noget helt andet: Handling

Det samme og noget helt andet er en bog, der er skrevet af Katrine Marie Guldager. Hvis du er mere til lydbøger, så er Det samme og noget helt andet lydbog oplæst af forfatteren selv. Forfatteren indleder Det samme og noget helt andet bogen med at stille spørgsmålet, om du kender følelsen af at være i tvivl om sin egen familie.

Undervejs i Det samme og noget helt andet lydbog får vi at vide, at vores forfatter har en lang række spørgsmål omkring sin familie og sit liv. For eksempel forklarer vores fortæller, at hun føler, at søsteren er tættere på deres mor, end hun selv er. Forfatteren føler, at de to taler bag hendes ryg, og hun stoler ikke fuldstændig på sin familie.

Forfatteren i Det samme og noget helt andet føler, at hun sidder fast i en familie, som hun ikke stoler på. Faktisk har hun mest af alt lyst til at sige nej til at komme til diverse familiefester, for hun har ikke lyst til det drama, der opstår.

Der går dog ikke længe i Det samme og noget helt andet lydbog før vores forfatters liv bliver ramt af en tragedie. Under dramatiske omstændigheder mister fortælleren i Det samme og noget helt andet sin tætte veninde. Der går heller ikke længe, før hun mister sin fader.

Faderens død i Det samme og noget helt andet bliver startskuddet til en arvestrid inden for familiens rækker, og familien skrøbelige sammenhold står nu for skud. Lyt til Det samme og noget helt andet lydbog gratis og find ud af, om det skrøbelige fællesskab kan bestå, eller om sammenholdet må briste.

Om forfatteren: Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager er forfatter til Det samme og noget helt andet, men der findes naturligvis også andre titler på CV’et. Blandt disse titler er for eksempel ”En uskyldig familie” og ”Et rigtigt liv”. Det er karakteristisk for Guldagers forfatterskab, at hun beskæftiger sig med dannelseshistorier. Specielt er der fokus på unge mænds dannelsesrejser. Et andet gennemgående tema er, hvordan et menneske kan bryde med familietraditioner eller med et eller flere medlemmer af familien.

For sit forfatterskab har Guldager modtaget priser som Klaus Rifbjergs Debutantpris for lyrik i 1996 og Beatrice-prisen i 2010. I 2000 modtog hun også Statens Kunstfonds Arbejdslegat.