Lydbøger » Det sidste søm

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det sidste søm Lydbog

4.1/5

Forfatter: Stefan Ahnhem

lydbog og e-bog

Introduktion

Det sidste søm er endnu en historie med Fabian Risk i centrum, og denne gang er det ikke mindre nervepirrende end de tidligere historier. Denne gang er det en enkelt kort besked, som sender Risk afsted på en mission, der kommer til at påvirke hele hans liv.

Det sidste søm er ikke kun Risks historie, det er også en historie om magtkampe, og hvad folk vil gøre for at opnå magt. Ikke mindst hvem de er villige til at ofre på vejen til magten. Men Det sidste søm er også historien om de mennesker, som bliver ofret på vejen til magten, og den retfærdighed de bliver ved med at hungre efter.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 16 timer og 9 minutter

Det sidste søm: Handling

Det sidste søm lydbog er den længe ventede og absolut sidste historie om Fabian Risk, og de farer han udsættes for dagligt i sit arbejde som politi i Sverige. I løbet af de sidste fem bøger i historien om Fabian Risk er læseren kommet tæt på hans karakter, og nu er det tid til at afslutte Risks historie med Det sidste søm lydbog gratis.

Risk bliver inddraget i en sag om en enkelt magtfuld mand. Kim Sleizner har fået den øverste post som politichef for det københavnske politi, og det er en post, han har kæmpet med næb og ben for at få. Visse personer påstår, at han endda har gået tværs over lig og andre skruppelløse sager for at nå hele vejen til toppen. Rygterne om Kim Sleizner er mange, og de fleste af dem er ikke positive i Det sidste søm lydbog gratis. Der er rygter om afpresning, manipulation og endda mishandling – alt sammen for at nå til toppen af fødekæden med den rette titel i Det sidste søm lydbog.

Men i en sådan kamp for at få magt, bliver andre nødt til at betale prisen. En af disse er Dunja Hougaard i Det sidste søm lydbog. Hun har i flere måneder arbejder indædt og i det skjulte for at finde nok beviser, der kan være med til at vælte sin tidligere chef af den magtfulde pind igen. Det har været arbejdet, der har krævet, at hun gik under jorden for sin egen sikkerheds skyld i Det sidste søm.

Imens Risk modvilligt bliver trukket ind i denne affære, må han også tage stilling til andre sager, som kan ændre alt for hele hans familie. Det sidste søm er historien om en desperat mand og jagten på retfærdighed.

Om forfatteren: Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem har ikke altid haft det nemt med bogstaver, og det at blive forfatter lå aldrig helt tydeligt i fremtiden for ham. Dog har hans fantasi aldrig fejlet noget, og som barn blev de mindste ting forandret til noget eventyrligt. En gyngestol blev forvandlet til en rumraket, og det er den slags fantasi, som Ahnhem i sit voksenliv tog med i sit arbejde.

Ahnhem startede sin skrivekarriere med at skrive for både TV og film, og sidder i bestyrelsen for Sveriges Writer’s Guild. Serien om Fabian Risk er hans første private skridt på vejen til at kunne arbejde fuld tid som forfatter.