Lydbøger » Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel Lydbog

4.1/5

Forfatter: Magdalena Graaf

lydbog og e-bog

Introduktion

Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel er en sandfærdig fortælling om en kvinde, der blev forført af kærligheden, men da virkeligheden gik op for hende, var det allerede for sent. Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel lydbog er Magdalenas historie om hendes liv, der for alvor begyndte at ændre sig, da hun var kun 19 år. Fra da af blev hvert er valg i livet vendt og drejet, fordi hvert et valg kunne betyde liv eller død.

Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel er en fortælling om et liv, der starter ud som drømmelivet, men fra den ene dag til den anden bliver et mareridt.

Informationer:

Oplæser: Line Hesdam
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 53 minutter

Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel: Handling

Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel lydbog er Magdalena Graafs fortælling. Det er fortællingen om hendes liv, og de valg hun traf, der endte med til sidst at bringe hendes eget liv over styr. Og ikke nok med det bragte det også hendes søns liv over styr. Som alle andre kærlighedshistorier starter det smukt og med kærligheden alle vegne. Magdalena er kun 19 år gammel, da hun bliver gift i en rus af kærlighed og troen på prinsen på den hvide hest.

Til trods for mandens kriminelle baggrund er han nemlig ikke andet end omsorgsfuld og kærlig overfor Magdalena, som hun beretter i Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel lydbog gratis.

Men som tiden går, forvandler den kærlighed sig til vold, trusler, mishandling, terror og til sidst flugt for at Magdalena kan bevare sit liv. For det handler ikke kun om Magdalena. Hun har også sin lille søn at beskytte i Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel lydbog.

Flugt bliver Magdalenas sidste valgmulighed efter, at hendes mand gang på gang har truet hende og resten af hendes familie. Både familie og venner er konstant blevet truet på livet, hvis de så meget forsøger at blande sig i Magdalenas liv. Magdalena kan ikke finde på andre løsninger, end at flygte fra sit liv for at beskytte det og sin søn. Efterfølgende er deres liv beskyttet af falske identiteter flere steder rundt i Sverige, men derudover får Magdalena ikke mere hjælp fra de forskellige myndigheder. Deres bedste råd er helt at flytte fra Sverige, men det vil Magdalena ikke i Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel lydbog gratis.

Om forfatteren: Magdalena Graaf

Magdalena Graaf har selv skrevet denne biografi om det liv, som nær havde kostet hende det samme. I Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel ser hun tilbage på et liv, der blev levet i konstant frygt. Hun ser tilbage på de valg, som kunne koste hende livet, men som hun alligevel traf. For eksempel at flytte tilbage til sin hjemby, fremfor at flytte i sikkerhed i et andet land.

Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel kaster lys på de overvejelser, det har krævet at træffe en så farlig beslutning, når eksmanden kan dukke op lige rundt om hjørnet uden at vide, hvad han kan finde på.