Lydbøger » Det smaragdgrønne atlas

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det smaragdgrønne atlas Lydbog

4.1/5

Forfatter: John Stephens

lydbog og e-bog

Introduktion

Det smaragdgrønne atlas er første værk i trilogien, der er skrevet af den amerikanske forfatter John Stephens. Trilogien har titlen Bøger fra Begyndelsen. Trilogien har endda været på New York Times bestseller liste.

Man følger søskendeflokken Kate, Michael og Emma. Kate er den ældste af de tre. Da hun var blot fire år gammel, så hun en sen aften tre mørke skikkelser med ligblege hænder stå foran hendes families hjem. Det var denne aften, at børnene for sidste gang så deres forældre.

Kate havde lovet sin mor at passe på de to yngste søskende, og moren lovede at de ville ses igen. Efter ti år på adskillelige børnehjem, er Kate ved at miste håbet. De bliver flyttet fra børnehjem til børnehjem, da ingen vil have dem.

Men så ankom de til det mystiske Dr. Pyms Børnehjem. Lyt til Det smaragdgrønne atlas lydbog gratis, hvor de eksempelvis jages af udødelige krigere.

Informationer:

Oplæser: Maryann Fay Lertoft
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 11 timer og 20 minutter

Det smaragdgrønne atlas: Handling

Det smaragdgrønne atlas er skrevet af forfatteren John Stephens. Det smaragdgrønne atlas er første værk i John Stephens trilogi, som også er kendt som Bøger fra Begyndelsen. De to andre værker har titlerne Den rubinrøde krønike og Den kulsorte protokol. Lyt til Det smaragdgrønne atlas lydbog, som er det første værk af denne spændende trilogi. Man kan med fordel lytte til Det smaragdgrønne atlas lydbog gratis.

I Det smaragdgrønne atlas lydbog følger man tre forældreløse søskende, som hedder Kate, Michael og Emma. Kate er den ældste i søskendeflokken, og hun vil aldrig glemme hændelsen for ti år siden. En aften ti år siden, så Kate tre mørke skikkelser med ligblege hænder, som dukkede op foran hendes families hjem. Dette skulle vise sig at være sidste gang børnene så deres forældre.

I Det smaragdgrønne atlas lydbog hører man, at børnene bliver flyttet fra det ene børnehjem til det andet børnehjem, da der ikke er nogle, der vil have dem. Den ældste datter Kate havde lovet sin mor, at hun ville holde sammen om søskendeflokken, og passe på de to små. Dette løftede gav hun da hun var blot fire år gammel, da forældrene forsvandt.

De havde lovet at de ville ses igen. Efter ti år er Kate ved at tvivle på dette løfte.

I Det smaragdgrønne atlas finder man ud af, at søskendeflokken bliver overflyttet til det mystiske dr. Pyms børnehjem. Der begynder dog at ske mærkelige ting efter de finder en magisk bog, som kan føre dem frem og tilbage i tiden. Dette er dog starten på en hård rejse for de tre søskende, de står nemlig mellem det gode og det onde. Og de udødelige morum cadi krigere er ude efter dem.

Lyt til Det smaragdgrønne atlas lydbog gratis, og find ud af hvad der sker med søskendeflokken.

Om forfatteren: John Stephens

John Stephens er en amerikansk forfatter, som tidligere har arbejdet inden for TV og film. John Stephens har arbejdet for blandt andet serien Gossip Girl, Gilmore Girls og tv-serien Gotham. Forfatteren er mest af alt kendt for at have skrevet trilogien kendt som Bøger fra Begyndelsen. Den engelske titel er The books of Beginning. Denne trilogi har været på New York Times bestseller listen. Blandt andet er Det smaragdgrønne atlas en del af denne trilogi.

Forfatteren har fået meget inspiration fra bøger fra sin barndom, samt andre kendte fiktionsværker. Han har blandt andet fundet inspiration til sine værker fra Narnia, Det Gyldne kompas og Ringenes Herre.