Lydbøger » Det som ingen hører, det som ingen ser

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det som ingen hører, det som ingen ser Lydbog

4.4/5

Forfatter: Nova Ling

lydbog og e-bog

Introduktion

Det som ingen hører, det som ingen ser er skrevet af den ukrainske forfatter Nova Ling. Nova Ling flyttede i begyndelsen af 2000’erne fra Ukraine til Sverige. Her fokuserede hun på kunst og litteretur. I 2019 debuterede hun med en thriller, og hun har efterfølgende haft en aktiv forfatterrolle. Seneste bog hun udgav er Det som ingen hører, det som ingen ser.

Man kan lytte til Det som ingen hører, det som ingen ser lydbog gratis. I lydbogen hører man om Ida og Vlad, der er blevet gift og har børn sammen. Familien lever et perfekt liv sammen.

Eller dette er hvad Ida har fået folk til at tro. Men i virkeligheden er Vlad en voldelig og truende mand mod Ida, og hun tør ikke at sige noget til hendes omgangskreds samt familie om det. Hun bliver nødt til at stå frem, da hun ellers er i livsfare for ham.

Informationer:

Oplæser: Estrid Böttiger
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 8 minutter

Det som ingen hører, det som ingen ser: Handling

Det som ingen hører, det som ingen ser er skrevet af Nova Ling. Nova Ling er en kunstner samt forfatter fra Ukraine. Hun flyttede til Sverige i begyndelsen af 2000’erne. I 2018 dannede hun et kursus for alle entusiaster, og året efter debuterede hun med sin første thriller, som er baseret på virkelige hændelser. Forfatteren skriver værker inden for krimigenren samt thrillere.

Det som ingen hører, det som ingen ser er udgivet i 2021, og er derfor et meget aktuelt værk at læse. I Det som ingen hører, det som ingen ser lydbog hører man om den centrale person ved navnet Ida. Den unge Ida møder en dag en ung mand ved navnet Vlad. Hun falder med det samme for ham, og hun vil gøre alt for at komme i kontakt med ham.

I Det som ingen hører, det som ingen ser lydbog hører man også, at de faktisk kommer i kontakt med hinanden, og de ender endda med at tage deres forhold til det næste skridt. Faktisk bliver de gift og sammen får de børn. De er derfor den perfekte kernefamilie, og de lever i et godt forhold sammen. Eller dette er hvad folk tror, da der er noget andet der lurer under facaden.

Man kan med fordel lytte til Det som ingen hører, det som ingen ser lydbog gratis, hvis man vil vide hvad der gemmer sig bag det perfekte portræt af familien.

I Det som ingen hører, det som ingen ser lydbog hører man, at Ida lever i et voldeligt forhold. Hun fortæller alle at hun lever lykkeligt med sin mand og børn, men hun skjuler den sande Vlads handlinger. Hun skjuler hans overgreb samt trusler for alle. Hun bliver nødt til at sige det til nogen, da hun er i livsfare. Vlad kan nemlig dræbe hende.

Om forfatteren: Nova Ling

Kvinden Nova Ling er en lidt ukendt, men stadig meget vellidt kunstner i Sverige samt Østeuropa. Nova Ling er født og opvokset i Østeuropa, specifikt landet Ukraine. Hun har både russisk samt ukrainsk som modersmål. Hun forlod dog Ukraine i begyndelsen af 2000’erne, hvor hun flyttede til Sverige.

Nova Ling har i en årrække været en kendt aktiv figur inden for litteratur, musik og kunst. Forfatteren skriver inden for krimigenren samt thrillere. I 2018 begyndte hun at holde kurser for andre entusiaster og ligesindede. Her mødtes de og snakkede om alverdens sager inden for kunst samt litteratur. Hendes forfatterskab begyndte dog først i 2019, hvor hun debuterede med sin første thriller. Denne debuts handling er baseret på virkelige hændelser.