Lydbøger » Det store løb

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det store løb Lydbog

4.8/5

Forfatter: Morten Korch

lydbog og e-bog

Introduktion

Den folkekære Morten Korch står bag værket ved navn Det store løb. Her bliver vi i første omgang introduceret til Wilhelm Stone, der er godsejer på et gammelt gods ved navn Elleholm. Wilhelm Stone har en svaghed for spil og smukke kvinder, og derfor ender han ifølge Det store løb ofte i problemer.

Det store løb lydbog fortæller, at denne svaghed for alvor kommer på prøve, da den unge og smukke Gerda Hein kommer til egnen og ind på livet af Wilhelm Stone. Lyt til Det store løb lydbog og hør om, hvordan Gerda formår at vende Wilhelm mod sin egen søn Niels, der må forlade landet, men senere vender tilbage for at få gjort om på det igen.

Informationer:

Oplæser: Gerda Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Klassikere
Længde: 7 timer og 32 minutter

Det store løb: Handling

Det er den folkekære Morten Korch, der står bag Det store løb. På dansk er Det store løb lydbog oplæst af Gerda Andersen. I begyndelsen af Det store løb bliver vi introduceret til Wilhelm Stone, der er godsejer på det gamle gods ved navn Elleholm.

Det store løb fortæller os, at han har en svaghed for smukke kvinder og spil. Denne svaghed bliver for alvor prøvet, da den unge og smukke Gerda Hein kommer ind i Stones liv. Lyt til Det store løb lydbog gratis og hør om, hvordan Wilhelm Stone inden længe både for sat sit ægteskab, sine venner og meget mere på spil på grund af sin interesse i Gerda.

Der går ikke længe i Det store løb, før Gerda Hein får vendt Wilhelm mod sin egen søn, Niels Stone, og gjort ham arveløs. Dernæst må en fortvivlet Niels rejse til Australien. Det fortælles i Det store løb lydbog gratis, at Niels ikke kommer tilbage, før faderen er død. Det er her, at Niels finder ud af, at Gerda har franarret ham faderens arv.

Det beskrives i dette værk, at det eneste, som Niels Stone har tilbage fra sin far, er en hingst ved navn Ibrahim. Denne lydbog fortæller os, at Niels sætter stor pris på Ibrahim. I selskab med nogle venner, træner Niels hingsten til et stort amatørløb, hvor førstepræmien er et sølvskrin. Lyt til Det store løb lydbog gratis og hør om, hvordan sølvskrinet gemmer på en hemmelighed, der kan være med til at redde Niels.

Vil Niels vinde Det store løb, eller får Gerda igen forpurret planerne? Lyt til denne fantastiske lydbog og hør den dramatiske historie udspille sig.

Om forfatteren: Morten Korch

Morten Korch er en stor dansk forfatter, der har skrevet en lang række værker, som blandt andet tæller Det store løb. Han begyndte sit virke allerede i 1898, hvor han for første gang udkom med en novellesamling. Denne novellesamling fik navnet ”Humorelsker – Fyensk Humør” og tog sit udgangspunkt i den humor, som Morten Korch selv kendte bedst fra sin hjemegn.

Lyt til denne lydbog og få del i en af de kendte fortællinger, som Morten Korch har skrevet. Det er ikke uden grund, at Morten Korch selv den dag i dag er en populær forfatter, for mange af hans værker er tidløse.