Lydbøger » Det tavse offer

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det tavse offer Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jane Elliott

lydbog og e-bog

Introduktion

Det tavse offer er en frygtelig beretning om et liv i et følelsesmæssigt fangenskab. Det er Jane Elliotts historie om et liv, som intet barn bør udsættes for, men som desværre er en skræmmende del af virkeligheden. I Det tavse offer står Jane Elliott frem for at fortælle sin historie, som meget få mennesker indtil videre ikke har troet på. For hvem vælger at tro på det fantasifulde barn fremfor den ansvarlige voksen?

Det tavse offer er en historie, som i det 21. århundrede desværre ikke kommer som en overraskelse. Det er også derfor, at læseren ikke kan undgå at blive dybt rørt over en så sandfærdig historie, der har brug for at blive fortalt.

Informationer:

Oplæser: Line Hesdam
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 29 minutter

Det tavse offer: Handling

Det tavse offer lydbog er historien om Jane Elliott og den hemmelighed, som hun har holdt skjult det meste af sit liv. Hendes historie er fyldt med svigt og overgreb og den frygt, som satte sig fast i hende fra den første dag det skete.

I Det tavse offer lydbog gratis fortæller Jane Elliott, at hun kun er fire år gammel, da hendes stedfar forgriber sig på hende første gang. Det bliver starten på et liv, som mest af alt kan sammenlignes med en slavetilstand på de mest frygtelige måder. Jane Elliotts stedfar misbrugte hende seksuelt og tyranniserer hende så voldsomt i mange efterfølgende år, at det for Jane bliver et følelsesmæssigt fængsel. Udsigten til at slippe væk fra det, den er tæt på usynlig, og hun må blot se til, mens hendes stedfar dominerer alt i hendes barndom.

Der skal gå sytten år, før Jane Elliott er i stand til at slippe væk fra sin stedfar. Som 21 år gammel flygter Jane Elliott fra sin stedfar, med en drøm om at være sammen med den mand, som hun faktisk elsker og de børn, de to har sammen. Det er en drøm, som parret efterfølgende må leve med i skjul i frygt for Jane Elliotts stedfar, som ikke så let giver slip på sin steddatter. 

Det tavse offer lydbog fortæller, at Jane Elliott og hendes partner måtte leve i skjul i næsten fem år med deres børn, før de havde modet til at anmelde det hele ved politiet. Selv som en voksen kvinde turde Jane Elliott ikke stole på, at hendes ord ville blive taget alvorligt i Det tavse offer lydbog gratis.

Om forfatteren: Jane Elliott

Historier om børn der lider overgreb af de personer, som burde passe på dem, er blevet en skræmmende del af vores virkelighed. Men derfor er det stadig hjerteskærende at læse om dem, hvorfor det er vigtigt, at historier som Det tavse offer lydbog kommer frem i lyset. Ingen børn bør gennemgå det mareridt, som Jane Elliott kan fortælle om i sin selvbiografi. Det tavse offer er Jane Elliotts første og eneste bog om det liv, der konstant hjemsøgte hende i frygten for sin stedfar.

Det er historien om en retssag, som endelige skulle frelse Jane Elliott fra en psykopatisk stedfar, men hvor ingen turde tro på, om dommeren vil tro på Janes ord eller stedfarens.