Lydbøger » Det uperfekte menneske

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det uperfekte menneske Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jørgen Leth

lydbog og e-bog

Introduktion

Det uperfekte menneske er skrevet af Jørgen Leth, som er en sportskommentator, journalist samt forfatter. Dette værk er en selvbiografi af selveste forfatteren, nemlig Jørgen Leth. Forfatteren er en kendt dansk profil, og han er især kendt som værende sportskommentator for Tour de France.

I denne selvbiografi har han skrevet om sin livshistorie. At lytte til Det uperfekte menneske lydbog, føles som at se en film eller at læse et fangende digt. Nogle af de scener han beskriver er meget lange og detaljerede, mens andre er korte og blot beskriver en forbipasserende følelse. Forfatteren formår alligevel at fange læseren. Man kan med fordel lytte til Det uperfekte menneske lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Jørgen Leth
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 20 timer og 58 minutter

Det uperfekte menneske: Handling

Det uperfekte menneske er skrevet af Jørgen Leth. Dette er en selvbiografi af selveste forfatteren, som blandt andet er kendt for at være forfatter, sportskommentator samt journalist. Journalist og forfatteren Jørgen Leth har i Det uperfekte menneske skrevet sin livshistorie. Bogen er bygget op omkring scener fra hans liv, og at lytte til Det uperfekte menneske lydbog føles som at læse et fangende digt, eller som at se en film. Man kan med fordel få Det uperfekte menneske lydbog gratis.

Forfatteren har haft et meget begivenhedsrigt liv. Og dette er tydeligt beskrevet i Det uperfekte menneske. Alle situationer i denne bog er nemlig fra hans virkelige liv. Nogle af disse situationer er meget lange og omhyggeligt beskrevet, mens andre er meget korte og blot udtrykker en specifik følelse han havde i en given stund.

Jørgen Leths sprogbrug er meget digterisk. Også folk som har hørt ham som kommentator for Tour de France ville genkende dette. Det uperfekte menneske bæger nemlig præg af dette sprogbrug, som nærmest er mytologiserende. Dette er specielt gældende, når han beskriver sport eller musik, som er nogle af forfatterens store interesser. Forfatteren har også erfaring som sportskommentator, hvilket man tydeligt får fornemmelsen af. Lyt til Det uperfekte menneske lydbog, og bliv opslugt af denne grundige fortælling.

I Det uperfekte menneske lydbog opfatter læseren også, at forfatteren kommenterer meget detaljeret om sit kærlighedsliv. Han går i mange detaljer. Nogle ville endda mene, at man ikke havde et behov for at høre disse detaljer.

Giv bogen en chance, og lyt til Det uperfekte menneske lydbog gratis.

Om forfatteren: Jørgen Leth

Jørgen Leth er født i Danmark år 1937. Jørgen Leth er en dansk journalist, forfatter, foredragsholder og cykelkommentator. Det er tydeligt, at han har haft gang i en del forskellige projekter i løbet af sit liv. I 2005 udgav han sin første selvbiografi Det uperfekte menneske. Dette værk fik han dog meget kritik for, og han blev beskyldt for diverse grove påstande, som så viste sig for at være falske.

Jørgen Leth startede sin karriere som journalist på dagbladet Aktuelt i 1959, og senere arbejdede han for Politiken. I løbet af 1960’erne eksperimenterede han dog med avantgardemiljøet, hvor han debuterede med digtsamlingen Gult lys i 1962 og kortfilmen Stopforbud i 1963. Avantgarde er udtrykket som benyttes for kunstnere og forfattere, der eksperimenterer med avancerede ideer. Disse ideer skal udfordre publikums opfattelse af verdenen med nye og anderledes ideer.