Lydbøger » Det var det værd

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det var det værd Lydbog

4/5

Forfatter: Holger K. Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Politisk drama har altid været i stand til at skabe overskrifter i medierne. Det kan tidligere SF-formand Holger K. Nielsen nikke genkendende til i sin biografi, Det var det værd. Bogen er et unikt vinkel på dansk politik, som langt de færreste kan forestille sig. Det var det værd åbner op for de tandhjul, som skal passes og drejes i kulissen, hvor magten fordeles og personlige idealer tager form i konkret politik. 

Holger K. Nielsen har været politikker og en del af SF i flere årtier, og derigennem har han haft en central rolle i dansk politik. Nu åbner han dørene og fortæller bramfrit om sine sejre og sine nederlag, som alle har påvirket ham personligt til en vis grad med Det var det værd lydbog.

Informationer:

Oplæser: Lars Atterman
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 12 timer

Det var det værd: Handling

Det var det værd lydbog gratis åbner dørene til dansk politik med Holger K. Nielsen som guide. Med en lang politisk karriere som SF-formand, minister og folketingspolitiker har Holger K. Nielsen været med til en lang række politiske tiltag, som har været centrale for dansk politik. Med åbenhed og ærlighed tager Holger K. Nielsen fløjlshandskerne af og fortæller om, hvordan omkostningerne af politisk turbulens kan blive for store og hvordan tilliden fordufter mellem fingrene. 

Det var det værd lydbog er blandt andet også en historie om den udvikling SF har oplevet, siden det så sin start i 1970erne. Den del af historien kan ikke forbi de interne opgør på venstrefløjen i dansk politik. Om vægelsindede beslutninger omkring unionen og mange andre politiske beslutninger, som satte sit præg på SF’s politiske fremtid. Der stilles skarpt på SF’s deltagelse i regeringen i 2011-2014 under ledelse af Helle Thorning, hvor SF blev straffet af sine vælgere grundet politiske valg.

Det var det værd lydbog er en biografi om og af Holger K. Nielsen, men det er også et indblik i dansk politik, som mange ikke kan forestille sig. Det kan være de lange forhandlinger på Christiansborg, der varede til langt ud på natten, eller de forlængede weekender brugt på at diskutere partiets strategier. Det kan være møder i forsamlingshuse, der kun er halvt fyldt op eller alt for nysgerrige medier, som stikker snuden frem, hvor den ikke burde høre til. 

Men frem for alt, er Det var det værd lydbog gratis en fortælling om politiske sejre og personlig nedgang, men også sejre. For trods alt kan Holger K. Nielsen se tilbage på en karriere med mere end 40 år i dansk politik, hvor han ikke er i tvivl. Det var det værd.

Om forfatteren: Holger K. Nielsen

Holger K. Nielsen har været politisk aktiv siden midten af 1970erne. Siden da har han været involveret i mange politiske tiltag, og har både været Skatteminister og Udenrigsminister, begge poster han besad i Thornings tid. Fra 1991 og helt frem til 2005 var han partiformand for det Socialistiske Folkeparti. 

Han har tidligere skrevet en biografi, I venstre side, om sit liv som politiker, der senere også skulle blive familiefar. Med Det var det værd ser han tilbage på en karriere og gør op med sig selv, om det var det hele værd. Som læser bliver du taget med i de mange overvejelser, der ligger til baggrund for mange politiske spørgsmål, og efterfølgende konsekvenserne af disse.