Lydbøger » Detox

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Detox Lydbog

4.3/5

Forfatter: Steffen Jacobsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Detox af Steffen Jacobsen fortæller en spændende historie, hvor vi følger den unge, triste kvinde Anne. Anne har god grund til at være trist, for hun har for nyligt mistet både sin far og søster i en ulykke. Dette har efterladt Anne helt alene i verden, og derfor har hun lukket sig inde i familiens sommerhus. Lyt til Detox lydbog og hør om, hvordan Anne begynder at bruge nervemedicin til at dæmpe smerterne.

Følg den dramatiske historie i Detox lydbog gratis og hør om, hvordan Anne synker dybere og dybere ned. Giv dig i kast med Detox og find ud af, om der er håb forude for den unge og fortvivlede kvinde?

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 32 minutter

Detox: Handling

Steffen Jacobsen har med Detox skabt en spændende fortælling til os. Historien i Detox lydbog, der på dansk er oplæst af Sara Ullner, indledes med, at vi bliver introduceret til Anne. Anne er i en trist situation i Detox, for hun har for nyligt mistet både sin far og sin søster, og hun føler sig derfor fuldstændig alene i denne verden. Der har hun for en tid valgt at lukke sig inde i sig selv i familiens sommerhus.

Lyt til Detox lydbog gratis og hør om, hvordan Anne forsøger at bearbejde sine nylige tab og forsøger at rydde op i sin tilværelse igen. Der går dog ikke længe i denne fortælling, før hun blive ramt af en kvælende angst. Anne forsøger desperat at komme over denne angst, men det virker ikke. Derfor forsøger hun ifølge Detox lydbog at indtage faderens nervemedicin sammen med spiritus for at dæmpe de smerter, som hun føler indeni.

Dette bliver startskuddet på den dramatiske fortælling, som vi følger i Dvale og i Dvale lydbog. Som historien skriver frem, så bliver det sværere og sværere for Anne at kende forskel på, hvad der er fantasi, og hvad der er virkelighed. Lyt til Dvale lydbog gratis og hør, hvordan Anne lige så stille indser, at der er meget, som hun ikke vidste om sin nu afdøde far.

Dvale beskriver, at sommerhuset føles som et fængsel for Anne. Dog bliver sommerhuset også hurtigt det sted, hvor Anne får adgang til de mange ukendte historier om sin familie, som hun får mulighed for at opdage. Lyt til denne lydbog og følg med i denne historie, hvor Anne synker dybere og dybere ned i mørket, men samtidig lærer sig selv og sin familie bedre at kende.

Om forfatteren: Steffen Jacobsen

Den danske forfatter Steffen Jacobsen har skrevet Detox, der på dansk er oplæst af Sara Ullner. Det var dog med et andet værk, nemlig ”Passageren”, at forfatteren debuterede i 2008. Det store litterære gennembrug kom i 2013, hvor han udgav ”Trofæ”. Dette værk markerer begyndelsen på en serie af spændingsromaner, hvor vi følger Michael Saner og Lene Jensen.

CV’et hos denne forfatter tæller udgivelser som ”Da blev jeg Døden”, ”Proxy” og ”De stumme piger”. Jacobsen har i sit forfatterskab modtaget en række rosende ord. Flere udenlandske anmeldere har for eksempel sammenlignet ham med udenlandske forfattere som John le Carré og Jan Guillou.