Lydbøger » Dette burde skrives i nutid

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dette burde skrives i nutid Lydbog

4.1/5

Forfatter: Helle Helle

lydbog og e-bog

Introduktion

Den anmelderroste roman Dette burde skrives i nutid er skrevet af den danske forfatter Helle Helle. Romanen findes også som lydbog, og man kan med fordel lytte til Dette burde skrives i nutid lydbog gratis.

Romanen følger den unge kvinde, som bor i en lejlighed i stationsbyen Glumsø. Hver dag tager kvinden toget til København, da hun har sine studier i København at tage sig af. Eller dette er hvad hendes forældre tror.

Den unge kvinde bruger sin tid på gader og i offentligheden, og sammen med Digter Hase på Scala. Her finder hun selv inspiration til at skrive. Uheldigvis er hun ikke så god til at skrive. Da hun prøver på at gøre sit liv mere spændende, bliver hun dog ved. Der er nemlig for mange forstyrrelser. Fortiden med Finland, forældrene og de susende toge som larmer for meget om natten.

Informationer:

Oplæser: Helle Helle
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 43 minutter

Dette burde skrives i nutid: Handling

Romanen Dette burde skrives i nutid er skrevet af den danske forfatter Helle Helle. I Helle Helles roman Dette burde skrives i nutid følger man den unge kvinde, der bor i en lejlighed ved stationen i Glumsø. Hun tager hver dag et tog mod København, da hun har sine studier, som hun skal deltage til. Eller dette er hvad den unge kvindes forældre tror. Til deres overraskelse, så har kvinden ikke været på universitetet længe.

I Dette burde skrives i nutid lydbog finder læseren nemlig ud af, at den unge kvinde tilbringer sin tid på anden vis. Hun tilbringer sin tid på gader og i offentligheden, men også med Digter Hase på Scala. Lyt til Dette burde skrives i nutid lydbog, og hør mere om den unge kvinde, som lever et dobbelt liv. Man kan desuden lytte til Dette burde skrives i nutid lydbog gratis.

I Dette burde skrives i nutid finder man også ud af, at den unge kvinde selv prøver at skrive, da hun synes hun har behov for noget spændende i livet. Uheldigvis går dette ikke særligt godt for hende. Der er nemlig for mange ting der forstyrrer hende. Både hendes fortid, forældrene som er på trappetrinnet, men også togene, der kommer buldrende og larmende gennem hele natten.

Det kan klart anbefales, at man lytter til Dette burde skrives i nutid lydbog, hvis man vil høre mere om den ensomme og søvnløse unge kvinde, som lever sit uspændende liv i den lille samt søvnige stationsby Glumsø. Man kan med fordel lytte til Dette burde skrives i nutid lydbog gratis, og få samme positive læseoplevelse som flere forskellige anmeldere har oplevet.

Om forfatteren: Helle Helle

Helle Helle er født i 1965 i Danmark, specifikt i Nakskov. Helle Helle er derfor en forfatter fra Danmark. I 1987 debuterede forfatteren med sin novelle Et blommetræ, som blev trykt i et dagblad ved navn Information. Forfatteren har haft mange navne gennem livet. Hun benyttede eksempelvis ikke sit eget navn Helle Helle, men hun benyttede navnet Helle Krogh Hansen i sin novelle Et Blommetræ. Helle Helle hed hun heller ikke i sin barndom, hun blev nemlig døbt Helle Olsen.

Forfatteren fik sin uddannelse på Forfatterskolen. Forfatteren kendetegnes for de realistiske samt afmålte tematikker i hendes værker. For sine værker har hun også vundet priser samt legater. Hendes værker er også kendt internationalt, da de er omskrevet til over 20 sprog.