Lydbøger » Din graviditet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Din graviditet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Cana Buttenschøn

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste, der bliver gravide, tænker ikke over det faktum, at den strækker sig over 280 dage. Det er tre fjerdedele af et år. I den tid forandres kroppen, mens et nyt menneske vokser sig klar til at møde verden. Din graviditet er bygget op efter lige præcis 280 dage. De fleste graviditetsbøger kan være sterile og præcise med fakta, men uden at tage hensyn til, hvordan det påvirker den gravide.

Når du lytter til Din graviditet lydbog får du ikke kun fakta om din krop og det barn, du bærer på, men du får dem som det menneske, du er. Det er læsning, der gør dig klogere på din krop og dig selv. Og som er med til at forberede dig til at kunne byde et nyt menneske til verden.

Informationer:

Oplæser: Cana Buttenschøn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 11 timer og 52 minutter

Din graviditet: Handling

Din graviditet er den graviditetsbog, som alle gravide kvinder bør ty til i deres graviditet. Det hører fortiden til med alverdens opslagsbøger, der fortæller dig det ene og det andet uden, at du egentlig bliver klogere. De ældre opslagsbøger kan selvfølgelig være ganske gode. Dog tager de ikke altid hensyn til det menneskelige faktum, at du også skal være klar til at byde en ny personlighed velkommen i verden.

Når du vælger at lytte til Din graviditet lydbog gratis, kan du være sikker på, at du bliver klogere på mange områder. For hver af de 280 dage bliver du klogere på, hvordan din krop og din baby udvikler sig.

Det er ikke til at komme udenom, at en graviditet er en stor forandring. Det bliver slået fast i Din graviditet lydbog. Her kan du lære meget mere om de biologiske forandringer, men stadig med et glimt i øjet. Det er netop den charme, som Cana Buttenschøn har med som forfatter til Din graviditet.

Hver dag kan du lære mere om de forandringer, som din krop gennemgår. For slet ikke at nævne de udfordringer, som du kan komme til at håndtere. Du kan følge med i din babys biologiske udvikling, indtil den dag du endelig får overrakt dit nyfødte spædbarn i dine trætte arme.

Der bliver ikke lagt skjul på noget, når du lytter til Din graviditet lydbog. Her får du de kontante detaljer om alt lige fra sex, tvivl, kroppens forandringer og den følelse det kan være, når du mærker det første spark. Det er den selvhjælpsbog til gravide, som du ikke bør snyde dig selv eller dine nærmeste for.

Om forfatteren: Cana Buttenschøn

Cana Buttenschøn har arbejdet som jordemoder i flere år. Hun har stor erfaring med at hjælpe kvinder til at blive forældre. Både i sin profession som jordemoder, men også med flere bøger på visitkortet udover Din graviditet. Tidligere har hun blandt andet skrevet bøgerne om de 40 uger, som dækker flere aspekter af en graviditet. Dertil kan bogen Moderskabet tilføjes som en rørende forståelse i det at være mor, også når det er allerhårdest.

Det kan være svært at skulle lytte til hele Din graviditet lydbog gratis på en gang. Derfor er det rart, at den er delt op, som den er. Det er nemmere at lytte til en dag/kapitel ad gangen. På den måde heller ikke blive overstimuleret af fakta om ting i kroppen, der endnu ikke er sket.