Lydbøger » Dinosaurens fjer

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dinosaurens fjer Lydbog

4.3/5

Forfatter: Sissel-Jo Gazan

lydbog og e-bog

Introduktion

I Dinosaurens fjer møder vi Anna Bella. Hun bliver det centrale punkt i en historie, som udfolder sig i videnskabens verden, men som også kommer til at sætte kærligheden forrest på scenen. Anna Bella må indse, at hendes vejleder, som pludselig bliver fundet død, ikke har været ærlig på alle områder. Langsomt bliver Anna Bella viklet ind i en sag, som gennem hele Dinosaurens fjer forvirrer Anna Bella og læseren på mere end et område.

Den voldsomme død, som Anna Bellas vejleder, Lars Helland var udsat for, er kun begyndelsen. Pludselig står de overfor endnu en død, som ikke lader til at kunne forklares på normal vis. Anna Bella begynder at indse, at alt ikke er som det skal være, som historien udfolder sig i Dinosaurens fjer.

Informationer:

Oplæser: Lærke Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 42 minutter

Dinosaurens fjer: Handling

Dinosaurens fjer lydbog er historien om Anna Bella, der studerer ved Biologisk Institut. Hun har netop afleveret sit færdiggjorte speciale, da hendes vejleder findes død. Det viser sig dog hurtigt, at hendes vejleder, Lars Helland, ikke led nogen normal død. For den enlige mor Anna Bella, er det ikke et uheld, som lander på det bedste tidspunkt. Hun er netop på vej til at færdiggøre sine studier, men pludselig vikles hun ind i en mordsag, som ingen kan finde en løsning på.

Det hjælper heller ikke, at der kun går få dage, før endnu et mordoffer findes. Endnu engang kan ofret kædes sammen med Anna Bella, og hun må erkende, at intet er som det ser ud til. Dinosaurens fjer lydbog gratis er en klassisk dansk krimi, som med kombinationen af videnskab lægger op til en helt anden historie.

Dinosaurens fjer lydbog er et sammentømret psykologisk drama, som vender familielivet på hovedet, når hemmelighederne pludselig flyder til overfladen. Det videnskabelige aspekt i historien udspiller sig gennem Anna Bellas uddannelse, og ikke mindst emnet på hendes speciale; Har dinosauren udviklet sig til fugle eller stammer de fra samme? Videnskaben kommer til at spille en makaber rolle i opklaringen af de mystiske mord, som Anna Bella får tæt ind på livet i Dinosaurens fjer lydbog gratis.

Dinosaurens fjer lydbog er en krimi, som kræver tid til at tænke over den. Den inddrager videnskaben og spørgsmålet om vores eksistens, og gennem Anna Bella og betjenten, der er sat på sagen, må læseren være med til at sætte spørgsmålstegn ved næsten alt.

Om forfatteren: Sissel-Jo Gazan

Dinosaurens fjer er Sissel-Jo Gazans fjerde roman, som udkom i 2008. Til trods for at det er hendes fjerde roman, er det den som for alvor satte hende på kortet som forfatter. Som tidligere biolog er det ikke overraskende, at Sissel-Jo Gazan bragte den del af sin virkelighed ind i hendes fiktive univers. Sissel-Jo Gazan har siden skrevet en håndfuld romaner, som alle er blevet rost til skyerne. 

Hendes bøger er blevet oversat til flere sprog, og mange internationale læsere omtaler hende som en forfatter af verdensklasse, der har forstand på at skrive spændende krimier. Den seneste bog fra Sissel-Jo Gazan er Hvide blomster, som tager os med til Samsø.