Lydbøger » Dit livs handel

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dit livs handel Lydbog

4/5

Forfatter: Fredrik Backman

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Dit livs handel lydbog og få del i en julefortælling, der forsøger at svare på, hvad vores tid her på Jorden i virkeligheden er værd. Natten før juleaften møder vi en rig og succesfuld mand, der har opnået stor materiel succes her i livet på bekostning af tid med sin familie.

Manden er dog blevet ramt af kræft, og du kan følge med i fortællingen i Dit livs handel, hvor han beslutter sig for at bruge det resterende liv på bedste vis. Lyt til Dit livs handel lydbog gratis og få forfatterens bud på, hvordan man kan leve et liv på bedst mulig vis.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Noveller
Længde: 51 minutter

Dit livs handel: Handling

Med Dit livs handel får du del i en magisk julefortælling, der beskæftiger sig med, hvad vores tid i virkeligheden er værd. Da historien i Dit livs handel lydbog begynder, er det natten før juleaften. Dit livs handel introducerer os til en mand, der er ved at gøre status på sit liv. Han er i en situation, hvor han har gjort karriere og føler, at han er rig og succesfuld.

Dog fortæller Dit livs handel lydbog os, at han har opnået alt dette ved at give afkald på sin familie. Nu er han i en ulykkelig situation med masser af materielle goder, men han er blevet ramt af kræft. Derfor bliver manden i Dit livs handel klar over, at han har begrænset tid tilbage på denne jord. Derfor beslutter han sig for, at den resterende tid skal bruge på bedste vis.

Den mand, der er hovedpersonen i Dit livs handel, ligger nu på hospitalet, og han beslutter sig for, at nu er det tid til at lave sit livs handel. Men for at han kan gøre dette, bliver han nødt til at finde ud af, hvor meget hans eget liv i virkeligheden er værd.

Dit livs handel lydbog er en fortælling, hvor forfatter Fredrik Backman får sine læsere og lyttere til at genoverveje deres eget liv. Ifølge Backman er livet nemlig en gave, og vi har mulighed for at sætte vores eget aftryk på denne jord. Lyt til Dit livs handel lydbog gratis, hvor Backman forsøger at gøre opmærksom på, at vi bør dele denne gave med dem, som vi holder af.

Om forfatteren: Fredrick Backman

Fredrik Backman er forfatter til Dit livs handel. Generelt kan det siges om Backmans forfatterskab, at humor og familie er vigtige elementer. Dette udviklede sig til at være to vigtige elementer, da Backman tidligere skrev blogindlæg om sit eget hverdagsliv. Senere udviklede blogindlæggene til at omfatte hverdagen som forfatter.

Udover Dit livs handel står Backman bag titler som En mand, der hedder Ove, som han debuterede med i 2012. Her er humor en vigtig del, da Backman bruger det til at fremstille hverdagens banaliteter på en sjov og inspirerende måde.

Du kan nu lytte til Dit livs handel lydbog gratis og tage del i denne interessante fortælling.