Lydbøger » Djævelen i hullet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Djævelen i hullet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Leif Davidsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Leif Davidsen har længe bevist, at han er i stand til at skrive nogle af Danmarks største og bedste kriminalromaner. Djævelen i hullet er ingen undtagelse. Ikke nok med at det er en fængslende kriminalroman, det er også en bog om de spændinger, som den dag i dag stadig ligger og ulmer under overfladen mellem Rusland og resten af den vestlige verden.

I Djævelen i hullet følger vi Lailas historie og den far, som forlod hende og hendes mor i sin tid. Indtil den dag, hvor faderen dukker op i Lailas liv igen med informationer, der kan være livsafgørende for Danmark og mange andre lande i Djævelen i hullet.

Informationer:

Oplæser: Leif Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 32 minutter

Djævelen i hullet: Handling

Djævelen i hullet lydbog er en medrivende spændingsroman, som spænder over årtier og familier. Det er politiske spændinger og familiære spændinger, der på kryds og tværs kan ruske op i informationer, der kan ændre verden i Djævelen i hullet lydbog gratis.

Da Laila er teenager, forsvinder hendes far på en mission i Rusland. Året er 1993, og faderen er efterretningsagent for den danske regering. Han efterlod sin hustru og teenagedatter hjemme i Danmark, men ingen af dem havde forudset, hvad der ville ske på denne mission. Ikke nok med at faderen forsvinder i en lang periode. Da han endelig dukker op igen i Djævelen i hullet lydbog har han skiftet side. Kærligheden har lokket Lailas far til russerne og i favnen på en russisk kvinde.

Det er begivenheder, som alle sammen er med til at præge hele Lailas liv. Helt frem til den dag hvor hun lader til at have fundet fred med en stilling, som bestyrer af en campingplads i Djævelen i hullet lydbog gratis. Indtil den dag, hvor der dukker et brev op fra hendes far.

Da fortiden begynder at hale ind på Laila, må hun se sig selv på en rejse til et moderne Rusland. I Djævelen i hullet lydbog viser det sig, at Lailas far har informationer, der er kritisk vigtige for Danmark. I løbet af sin rejse indser Laila, at ikke alle vil have, at disse informationer bliver delt med resten af verden. Der går ikke lang tid før hun er viklet ind i ikke blot et familiedrama, men også et drama, der strækker sig tilbage til Den Kolde Krig.

Om forfatteren: Leif Davidsen

Leif Davidsen har selv i en længere periode arbejdet som korrespondent fra Moskva. Dette kan tydeligt mærkes i en række af hans romaner, som trækker den ene eller den anden forbindelse til Rusland og en del af den russiske historie og ikke mindst i Djævelen i hullet. Siden sin første udgivelse i 1984 har Leif Davidsen udgivet mere end et dusin forskellige bøger, og han er blevet oversat til mere end 15 sprog på verdensplan.

Med en lang række priser gennem årene kan det godt siges, at Leif Davidsen er en af Danmarks mest eftertragtede forfattere. Man ved næsten med sikkerhed, at enhver ny bog fra Leif Davidsen vil stryge til tops på enhver bestseller liste.